Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГЛАВАТА БОЛИ И ОТ ПРЕЯЖДАНЕ

Когато в стомаха попадне пове­че храна, отколкото човек може да усвои, част от непреработените продукти изгниват в червата и от­равят организма, защото се усвоя­ват от кръвта. Така ще се върнете у дома с развалено настроение, а също и с тежест в корема, главо­болие и болки по тялото. И едва ли съветът „нужно е да се яде по-малко“, ще ви хвърли в нужния възторг. Просто трябва да се възползвате от няколко хитрости. Вижте какви.

Преди ядене изпийте 1-2 хапчета с ензими – това ще помогне да се преработи както излишната храна, така и алкохолът. Пак преди ядене изпийте чаша вода, негазирана. Тя създава усещането за преждевре­менно засищане. А половин час след ядене похапнете зеле – този про­дукт „тласка“ и придвижва храната през червата. Помага им по-бързо да се освободят от токсините. А преди сън изпийте още една таб­летка от същия препарат.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “ГЛАВАТА БОЛИ И ОТ ПРЕЯЖДАНЕ

  1. Pingback: Как да не наддаваме килограми по време на празниците? | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *