ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Прочетете невероятната история на млад мъж, излекувал се от диабет с природна рецепта!

Това е историята на млад мъж, който е успял да пребори диабета и високото кръвно налягане само с помощта на природни средства

сок против диабет киви
Уникална диета излекува млад мъж от диабет

Преди 4 години, без видима причина, млад мъж, пожелал анонимност, започва да изпитва постоянна жажда. Това е един от най-често срещаните симптоми на захарен диабет.

След изследване става ясно, че кръвната му захар е много над нормата и панкреасът му е спрял да функционира напълно. Заболяването му налага всекидневно да приема инсулин чрез инжекции.

Не след дълго той забелязва, че здравето му започва да се влошава в друга насока. Нивата на триглицериди в кръвта му се покачват до 16, което покачва кръвното му налягане до опасни стойности.

Няколко дни след първите оплаквания от високо кръвно съвсем случайно попада на предаване на име „На ръба на науката”.

В предаването се разисква въпросът за здравословното хранене и начин на живот. Доктор Джон Цирдум твърди, че от 12 години консумира само сурови плодове и зеленчуци и също така, че режимът, който спазва, може да излекува дори и болести като диабет.

Така младият мъж решава да изпробва съветите на доктора и си купува блендер, за да си приготвя препоръчаните сокове от плодове и зеленчуци.

Изкушенията за други храни през първата седмица от строгата диета са много силни, но човекът успява да преглътне желанията си. Усилията дават категоричен резултат – кръвната му захар се понижава до 5 след първата седмица от спазването на диетата.

Човекът е толкова впечатлен, че решава да пробва диетата без да приема инсулин. След още седмица, в която не приема инсулин, кръвната му захар остава в нормата.

25 дни след започване на диетата младият мъж отслабва с 11 килограма и през следващите месеци изчезват всички симптоми и смущения, причинени от захарния диабет.

Кръвното му се нормализира и триглицеридите в кръвта спадат до нормални нива.

Сега ще разгледаме чудодейната рецепта, която е помогнала на младия мъж.

Нужните продукти:

1. Половин литър вода
2. Малко зеле
3. 2 банана
4. 5 кивита
5. 2 ябълки

Начин на приготвяне и консумация:

Приготвянето е изключително лесно. Всички продукти се слагат в блендер без определен ред и се смилат, докато стане еднородна смес.

Половината сок се пие сутрин, а останалата част през деня. Ако усетите глад съветът е да хапнете салата или риба тон, но задължително в неголеми количества.

Един от големите плюсове на диетата е, че храните, които се съдържат в сока, са много богати на полезни вещества и не би трябвало да изпитвате силно чувство за глад през деня.

Източник: energetika-bg.com

Канела с хром и цинк
Канела с хром и цинк – за регулиране стойностите на кръвната захар

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *