СИЛВЪРТУС ФЛУ  /  SILVERTUSS FLU

Съдържа N-ацетил цистеин, хидродиспергируем сух екстракт от прополис, сухи екстракти от лечебна ружа, пчелник, колоидно сребро, малтодекстрини, натриев карбонат, винена киселина, лимонена киселина, аромат на портокал, силициев диоксид, сукралоза

Предназначение

СИЛВЕРТУС ФЛУ се препоръчва като допълващо лечението средство при възпалено гърло с продуктивна кашлица. Медицинският продукт облекчава симптоматиката, като подпомага отхрачването, подкрепя имунната система и има противовирусен ефект. Растителните екстракти в продукта образуват защитен филм върху лигавицата на гърлото, което я предпазва от негативни въздействия и намалява кашлицата. Колоидното сребро и прополисът са фактори с антисептично въздействие; благодарение на тях се игнорират възпалителни агенти и се ускоряват възстановителните процеси в горните дихателни пътища.

Как се приема

СИЛВЕРТУС ФЛУ се предлага под формата на дозирани прахчета. Съдържанието на всяко от тях се разтваря в чаша вода със стайна температура и се приема без връзка с храненията. Дневната доза за деца над 6 години е едно саше, а за по-големи и за възрастни – две.

Дневната доза не бива да се  увеличава самоволно; необходима е консултация с лекар за продължителността на приема. В аптечната мрежа и онлайн без рецепта; цената на 10 разтворими прахчета е 18 лв.

________

Серията СИЛВЕРТУС включва още сироп, спрей за нос и спрей за гърло.

Сиропът облекчава раздразненото гърло; помага при кашлица, улеснява отхрачването на гърлен секрет. Съдържа екстракти от мащерка, гринделия, бяла ружа, прополис и колоидно сребро, гума арабика, фруктоза, калиев сорбат, вода, лимонена киселина, аромат на портокал. Приема се по три пъти дневно; за деца на 2-6 години еднократна доза от 2.5 мл; над 6 години по 5 мл; за възрастни по 5 мл четири пъти на ден. Цената на флакон от 100 мл е 19 лв.

Спрей за нос СИЛВЪРТУС  помага при хрема, като овладява отока и възпалението на носовата лигавица. Съдържа морска вода, прополис, колоидно сребро, зародишни компоненти от плод касис, етерични масла от евкалипт и ниаули. Приложим при възрастни и деца над две години. Дневната доза за деца на 2-6 години е по едно впръскване в ноздра 2-3 пъти дневно; при деца над 6 години до две впръсквания три пъти на ден; при възрастни – две впръсквания до 4 пъти дневно. Цената на опаковка от 15 мл е 18 лв.

Спрей за гърло СИЛВЪРТУС има същото приложение; формата е удобна и се препоръчва за облекчаване на симптомите при болно гърло; помага при бактериални и вирусни инфекции като част от комплексна терапия.  Съставките са: екстракти от бяла ружа, лечебна мъдрица, прополис, колоидно сребро, етерично масло от евкалипт, гума арабика, както и калиев сорбат, фруктоза, глицерин, вода. Впръскванията са по едно до три пъти дневно за деца на 2-6 години; по две до три пъти дневно за деца над 6 и по 1-2 до 3-4 пъти за възрастни. Спрей флакон от 30 мл може да се купи за около 18 лв

Оценете статията
Оценка 0 от 0 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.