Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как коланът Нанобелт ми помогна при дископатия?

НАНОБЕЛТ е първият продукт на българския пазар, създаден за бързо премахване на болките в кръста и гръбначния стълб

Тук ще споделим с вас 3 мнения на наши клиенти за магнитния колан Нанобелт:

НАНОБЕЛТ ме отърва от болките, причинени от дископатия

Елена 45 нанобелт

Здравейте!

Аз съм Елена, на 45 г. съм и живея в София. Проблемите ми започнаха преди 6 месеца – без видима причина започнах да изпитвам болки в кръста. Най-интересното беше, че често изпитвах болки при смях или кашлица, което ми се стори много странно.  По принцип съм много параноична, щом стане въпрос за здраве, и затова не чаках дълго и потърсих консултация със специалист.

Диагнозата ми бе дискова херния. Лекарят ме прати да ходя на кинезитерапия и ми препоръча да си почивам повече. Въпреки съветите му обаче, болките продължаваха и това ме накара да потърся алтернатива на препоръчаното от него. Така попаднах на lekuva.net и колана НАНОБЕЛТ.

По принцип съм гледала рекламите за магнитни колани и наколенки и винаги съм си мислела, че няма начин да имат ефект. В случая обаче цената беше привлекателна и реших да експериментирам.

За моя изненада ефект имаше и то бързо. След първата седмица усетих значително подобрение. След още седмица-две вече нямаше и следа от болките. Препоръчвам НАНОБЕЛТ на всеки, който страда от подобен проблем, на мен ми помогна.

Елена Влахова, София

С помощта на магнитния колан НАНОБЕЛТ успях да преборя мъчителните болки в кръста

Стоил нанобелт

Работя тежка физическа работа от 20-годишен, но доскоро не бях имал никакви проблеми. Преди около 3 месеца започнах да изпитвам леки болки в кръста при натоварване на работа. Не обърнах особено внимание, защото си помислих, че ще ми мине от само себе си. Не бях прав – болките започнаха да се усилват с всеки изминал ден и се стигна дотам, че продължаваха дори след края на работния ден.

Първоначално реших да се самолекувам с мазила и бабини рецепти, но ефектът беше само краткотраен. Аз не съм от хората, които ходят на лекар за всяка дреболия, но състоянието ми се влошаваше с всяка изминала седмица и започна да ми пречи да си върша работата. Тогава вече се наканих да потърся консултация с лекар.

Докторът ми изписа мазило и обезболяващи – каза ми, че болките са от пренатоварване, но точно в този период бяхме затрупани с работа и нямаше как да си взема болничен или да отсъствам. Болките ми се засилиха многократно. Виждайки, че се мъча, един от колегите ми сподели, че баща му използвал някакъв магнитен колан и много му бил помогнал. Така научих за НАНОБЕЛТ и реших да го поръчам.

Нося колана вече месец-месец и нещо и съм много доволен. Първоначално болките намаляха, а сега вече изобщо нямам болки в кръста. Нося го по време на работа и изобщо не ми пречи, защото е много удобен.

Стоил Каменов, Шумен

Нанобелт ми помогна при лордоза

Десислава 34 нанобелт

Аз съм на 34 години, но от 25-годишна работя в офис, което, разбира се, е свързано с продължително стоене на компютър. Отскоро започнах да изпитвам болки във врата и кръста, но не съм си мислела, че ще е нещо сериозно. Наясно съм, че стоенето на компютър води до гръбначни изкривявания, но никога не съм мислела, че ще се случи на мен.

След като посетих лекар, разбрах, че страдам от лордоза, което представлява гръбначно изкривяване вследствие на много продължително стоене на компютър. Той ме посъветва да правя упражнения, но не се отнесох сериозно към проблема и не ги правех редовно. Болките започнаха да се усилват, което ме накара да търся и друго решение на проблема.

Разрових се из Мрежата и прочетох за магнитния колан НАНОБЕЛТ. Лекарят ми беше казал, че колан също може да има положителен ефект и реших да пробвам. Поръчах го и още първия ден, когато бях с него по време на работа, усетих разликата. След като го поносих известно време, болките спряха.

Много съм доволна! Вече 2 месеца нося колана, когато съм в офиса и не мисля да спирам!

Десислава Колева, Пловдив

Нанобелт
Коланът „Нанобелт“ елиминира болките в кръста

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *