ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Анелия е щастлива: Вълшебен колан премахна ужасната болка в гърба и врата!

Анелия от Пловдив споделя как е преборила болките в гърба и врата благодарение на колана МЕДЖИК БЕЛТ за гръб

АНЕЛИЯ ПЛОВДИВ МЕДЖИК БЕЛТ ГРЪБ
Анелия от гр. Пловдив

Здравейте. Искам да споделя с вас историята си за това как успях да спра мъчителните болки в горната част на гърба и врата благодарение на вашия продукт – вълшебния за мен колан МЕДЖИК БЕЛТ ГРЪБ.

Работата ми е свързана с дълго седене на компютъра от 6 години насам. Преди никога не съм имала оплаквания, но преди около 2 месеца започнах да усещам лека болка във врата. Първоначално реших да пробвам с мазила, които ми помогнаха, но ефектът им отминаваше бързо. Друг минус на мазилата бе, че докато съм на работа, не мога да ги използвам, защото работя в офис с други хора, а е много лесно да се изцапат дрехите, когато се налага да си намажеш гърба…

Болките не спираха вече трета седмица и от слаби вече бяха станали мъчителни, когато реших да потърся консултация с медицинско лице. Намерих добър лекар, който ми каза, че вследствие на неправилна стойка мускулите на гърба ми се свиват и напрягат, което води до чувство за напрежение и болка в областта на раменете, горната част на гръдния кош и врата.

Добрата новина бе, че не е нещо сериозно, но лошата беше, че не трябва да се застоявам дълго време в една и съща поза, което работата не ми го позволява. Тогава реших да потърся алтернатива из интернет и така попаднах на МЕДЖИК БЕЛТ ГРЪБ. По принцип бях чувала за магнитните колани и наколенки, но никога не съм мислела, че ще имат някакъв ефект.

Все пак реших да дам шанс на този продукт, защото цената ми се видя разумна. Поръчах си колана и започнах да го нося още в деня, в който пристигна. За мое удивление още на първия ден, когато го носих, докато бях на работа, болката беше значително по-слаба. След няколко дни носене на МЕДЖИК БЕЛТ ГРЪБ болките изчезнаха.

Откакто съм си закупила колана, не го свалям. Когато ми се налага да седя на бюрото, нямам никакви оплаквания. Явно наистина подобрява стойката или поне аз така си го обяснявам. Препоръчвам да пробвате, ако страдате от подобни оплаквания. При мен подейства, надявам се да подейства и при вас.

колан за гръб
ОРТОПЕДИЧЕН КОЛАН ЗА ИЗПРАВЯНЕ НА ГЪРБА И РАМЕНЕТЕ МЕДЖИК БЕЛТ ГРЪБ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *