ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Недко Недков: Дядо Георги, който е на 106 години, се излекувал сам от перде на очите с вода и мед

Дядо Георги е помогнал и на много други хора да се излекуват от катаракта

Дядо Георги
Дядо Георги от село Бенковски

Днес ще ви запознаем със столетника дядо Георги от село Бенковски, Пловдивско. Това е възможно благодарение на читателя Недко Недков, който е решил лично да отиде при дядо Георги, за да разбере уникалната рецепта, с която столетникът се е излекувал от катаракта.

Г-н Недков разказва, че е посетил дядо Георги в къщата, в която е роден, и го е попитал дали е склонен да разкаже за живота си и дали би споделил невероятната лечебна рецепта. Недков отбелязва също, че му е направило огромно впечатление колко бистър е умът на дядото за човек, който е на повече от 100 години.

Старецът споделил интересни подробности за живота си. Той отбелязал, че е служил по времето на Втората световна война и е участвал в боевете край река Драва. След края на войната се е завърнал в родното село… Той винаги е живял природосъобразно, сам си е правел кисело мляко, сирене, мед. Не е пушач и не пие алкохол.

„Варял съм ракия и вино, но винаги съм ги раздавал на роднини и на приятели”, са думите му. Дядото казва още, че ежедневно гледа на масата да има мед и лимон.

Г-н Недков попитал стареца за чудодейната рецепта против катаракта. Ето какво му отговорил дядо Георги:

„Първото нещо, което е нужно да знаете за рецептата, е задължително да се изпълнява точно както съм ви казал. Една лъжица мед се изсипва в 200 мл вода и се разбърква продължително. Получената смес се сипва в бирена капачка и се слага на окото, като за целта трябва да се облегнете назад. Капачката се задържа точно 1 минута, защото сместа е много силна. През тази минута трябва да се мижи леко, за да може сместа да влезе между клепачите. Възможно е да усетите леко щипене, но това е част от процеса на лечението. Повтаряте това всеки ден в продължение на седмица, като при някои е нужно повече време, а при други – по-малко, в зависимост от това в какъв стадий е болестта. Много хора се излекуваха от катаракта по този начин”.

Недков казва, че след като е разсъждавал дълго време над рецептата, е стигнал до извода, че е нужно тя да се оптимизира за максимален ефект. Според него най-хубаво е да се използва незахаросан мед – ако може, направо от пчелната пита, защото той е най-силен и най-лечебен. Той съветва готовата смес да се съхранява в порцеланов или стъклен съд и да се разбърква с лъжица от дърво, а вместо да използваме капачки от бири, да си закупим от аптеката чашки за очи.

Недков разказва, че е изумен колко витален изглежда и колко подредена мисъл има човекът, който е на над един век.

„Той беше много позитивен, добър и коректен човек, който гледа да помага колкото е възможно и то напълно безвъзмездно”, споделя още Недко Недков.

Източник: zdrave.to

Очилата Д-Р ВИЖЪН помагат при катаракта

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *