ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да намалим киселиността в организма? Татяна споделя своята тайна!

Татяна от София разказва как се е справила със симптомите на висока киселинност с АЛКАЗАКС БИО

Татяна Алказакс ОТЗИВ
Изключително съм доволна от АЛКАЗАКС БИО!

Привет.

Искам да споделя с читателите на lekuva.net как с помощта на АЛКАЗАКС БИО успях да се преборя с честите боледувания и нарушения сън.

Преди няколко месеца, без видима причина, започнах да имам сериозни проблеми със съня… Освен това забелязах, че съм станала доста по-раздразнителна. Първоначално пренебрегнах състоянието си, като си мислех, че най-вероятно причината е стресът на работа. Вярвах, че ще ми мине след седмица или две, но за съжаление не се оказах права. Започнах да използвам медикаменти, за да мога да се наспивам.

Проблемите ми обаче не свършиха дотам. Започнах да боледувам, което налагаше често да ходя при личния си лекар. Посещенията ми при него бяха главно заради боледувания, но му споделих и за проблема с раздразнителността и съня. Той ме посъветва да си направя Ph тест за киселинност. Послушах го и още на същия ден си купих лентички за тестване, но не вярвах, че реално проблемът ми може да идва оттам.

След като на следващия ден замерих Ph-то на слюнката си няколко пъти, резултатите бяха далеч по-високи от нормалните 6,5-7,5 PH.

Джипито ми каза, че трябва да спазвам стриктна диета без кафе, газирано, подсладени напитки, пържено, мазно и още куп неща, за да алкализирам организма си. Разбира се, започнах с диетата, но ми беше ужасно трудно да се лишавам от всичко, което ми каза и затова реших да се разровя в интернет. Така, съвсем случайно, попаднах на АЛКАЗАКС БИО. Стори ми се на разумна цена и си поръчвах, но не таях особени надежди, че ще има голям ефект.

Още няколко дни, след като започнах да пия хранителната добавка, резултатите бяха налице. Сънят ми се подобри значително и раздразнителността изчезна. Пия добавката вече 2 месеца и не съм боледувала или настивала оттогава, нивата ми на киселинност са отново в норма. Изключително съм доволна от АЛКАЗАКС БИО!

Ако страдате от подобни оплаквания и трябва да алкализирате организма си спешно, това е продуктът, който бих препоръчала!

 

Татяна

алкализиране на организма
АЛКАЗАКС БИО за алкализиране на организма

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *