ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ФИТОДОЛОР / PHYTODOLOR

Съдържа етанолни екстракти от кора на планински ясен, от кора и листа от трепетлика, от горски енчец

Предназначение

ФИТОДОЛОР е композиция от лекарствени компоненти с растителен произход. Съчетаването на биоактивни съставки от лекарствени растения осигурява противовъзпалително и болкоуспокояващо действие при остри и подостри болестни състояния от ревматизъм, ишиас, лумбаго, както и при невралгии.

Как се приема

Приемът на капките ФИТОДОЛОР се препоръчва индивидуално от лекар в дози и с продължителност според проблема и общото състояние на пациента.

Стандартният прием е по 20 до 30 капки от продукта, разтворени в малко вода или сок. Такъв прием може да се повтаря до 4 пъти дневно. Ако пациентът страда от много силни болки и лекуващият одобрява, единичната доза може да достигне до 40 капки.

Ако е пропуснат прием, капките се приемат при първа възможност или се изчаква времето за следващия прием. При предозиране пациентът трябва незабавно да се консултира с лекар и да следи за необичайни симптоми.

Възможни нежелани ефекти

ФИТОДОЛОР може да провокира алергични реакции с различна интензивност, сред които обриви, оток на гърлото и устните, затруднено дишане и говор.

Най-често при смущения след прием на този продукт пациенти съобщават за стомашен дискомфорт, стомашно-чревни смущения, болки и спазми, диария.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ФИТОДОЛОР не се употребява при алергия към някоя от съставките на медикамента, както и при алергия към салицилати.

Не се препоръчва при бременност и кърмене, но е допустим по лекарска преценка и под контрол.

Не се прилага за лечението на деца.

Рискови пациенти, при които може да се приложи само в краен случай и под лекарски контрол, са хора с чернодробни страдания, епилепсия, мозъчни увреждания, алкохолизъм.

Взаимодействие с други медикаменти

Пациентът, който е приемал други медикаменти преди лечението с ФИТОДОЛОР и трябва да продължи терапията с тях паралелно, уведомява лекуващия и се преценяват последиците от възможни взаимодействия. Няма данни за негативни епизоди в съчетаването, но са възможни промени в интензивността на въздействие или проявата на странични ефекти.

_______

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за флакон от 100 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *