Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Илияна дава 100% гаранция: С тази рецепта ще забравите за болестите!

Лесна рецепта с джинджифил спаси Илияна от болести и скъпо лечение

„Всяка зима боледувах доста и купуването на лекарства за сезона ми излизаше над 500 лв. Преди време започнах да си правя тази смес и вече няма боледуване. Почвам я от октомври до пролетта“. Така започва разказа си Илияна във Фейсбук групата „Билки и билколечение“. Тя дава лесна и полезна рецепта, като гарантира, че благодарение на нея ще забравите за болестите.

болестите
Лечебна смес с джинджифил

„Аз използвам бурканче от лютеница за 2 дози. Смесвам 2 равни супени лъжици домашен мед, 2 изцедени лимона, 1 чаена лъжичка лют червен пипер и ситно настърган джинджифил с големината на палец. Оставям съставките да се смесят поне два-три часа. За тези, които не могат или не обичат люто – махнете червения пипер, рецептата пак действа“, обяснява Илияна.

„Всяка сутрин пия по една голяма глътка направо от бурканчето с чаша топла вода. Не е скъпо, а ефектът е невероятен“, категорична е дамата. Тя уточнява, че лютият червен пипер помага и на хората, които искат да свалят излишни килограми.

„Слагам лют червен пипер, защото, меко казано, съм пълничка. Той засилва метаболизма. Принципно лютият пипер е много полезен, а и загрява“.

Илияна обяснява, че вече четвърта зима приема тази смес против грип и настинки.

„Вече четвърта зима се предпазвам само с това, което е много важно за годините, на които съм. Опитайте и няма да съжалявате. Става и за деца над 3-годишна възраст“.

На въпроса „Как се съхранява полезната смес“, тя отговаря: „През деня я слагам в хладилника, а вечер я вадя , за да не е ледена сутрин за пиене. После пак в хладилника. Издържа до седмица“.

„Аз го правя от години, много помага“; „Аз също го приготвям за цялото семейство – доволни сме!“; „Тази рецепта с мед, лимони и джинджифил наистина е много добра“ – гласят част от коментарите в интернет. 

Източник: Фейсбук група „Билки и билколечение“

алое вера с джинджифил
Алое вера с Джинджифил се препоръчва при проблеми с храносмилането, запек, газове, метеоризъм

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Илияна дава 100% гаранция: С тази рецепта ще забравите за болестите!

  1. ЗАЩО? каза:

    Аз ям люто като за световно, но нито ленивите мичервасе оправят, нито отслабвам…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *