Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Проф. Христо Мермерски отговаря: Има ли лек за косопада ?

Уникална рецепта на проф. Мермерски помага при оплешивяване

В популярен сутрешен блок проф. Христо Мермерски сподели своя рецепта против косопад и даде съвети с какво трябва да се храним, за да имаме здрава коса и да намалим оплешивяването.

проф. Мермерски
Проф. Христо Мермерски споделя рецепта против косопад и оплешивяване

Той твърди, че рецептата му е проработила при 7-8 от 10 души, които са я изпробвали. Рецептата е по-малко вероятно да има ефект при наследствено оплешивяване, но професорът казва, че все пак е добре да се изпробва, защото може да има резултат.

Той препоръчва по време на лечението с рецептата да се избягва пиенето на алкохол и яденето на мазни храни. Другият му съвет е да се набляга на консумиране на храни, съдържащи голямо количество витамин А. Такива храни са моркови, масло, бяла риба, черен дроб, по-тъмно оцветените плодове и зеленчуци (кайсия, пъпеш, домат, грах, сладки картофи).

Витамин А е част от групата на мастноразтворимите витамини, от които организмът има нужда за нормалното протичане на редица жизненоважни функции, като синтеза на белите кръвни клетки. Той е също много важен за развитието на костната система, доброто зрение и здравината на корените на косата.

Рецептата на професор Христо Мермерски против косопад:

 

Нарязва се пресен корен от хрян – достатъчно, за да напълни 2/3 от стандартен буркан 720мл. Много е важно хрянът да е възможно най-пресен, за да има желаните резултати. Бурканът се пълни догоре с 95-градусов спирт, разбърква се и се затваря. Оставя се да престои не по-малко от 15 дни.

След като сместа е престояла 15 дни, тя трябва да се разклати добре.

 

Отварата се нанася с помощта на памук върху засегнатите места, като е нужно да се втрива активно в кожата до зачервяване.

 

За да има ефект, процедурата трябва да се повтаря по 1 път на ден в продължение на 15-20 дни.

 

Ако страдате от косопад може да поръчате и лосионът „Пауър Ню Хеър“. Телефони за поръчки: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

пауър ню хеър
Популярен продукт против косопад е лосионът Пауър Ню Хеър!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *