ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЗИЛ ПЛЮС / ZEAL PLUS

Съдържа екстракт от амла, глицириза глабра, джинджифил, мента, ананасов аромат

Предназначение

ЗИЛ ПЛЮС е аюрведически продукт – пастили за гърло с натурални съставки. Смучейки тези пастили, облекчавате дразненето и болката от зачервено гърло при настинка и грип. Пастилите се препоръчват при дразнеща кашлица; прилагането им освобождава дишането и отхрачването, подкрепя имунната система при общо неразположение. Доказано е противовъзпалителното и противовирусно действие на ЗИЛ ПЛЮС.

Пастилите се прилагат и като средство за предотвратяване на гадене и повръщане при пътуване.

Специално внимание при представянето на продукта се отделя на натуралната съставка амла. Това е азиатски дървесен вид, чиито плодове са известни като индийско цариградско грозде. Този плод е с изключително високо съдържание на витамин С. Незаменимо е въздействието му като мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали и балансира състоянието и функциите на имунната система.

Как се приема

Пастилите се приемат независимо от храненията; допускат се до 3-4 на ден. Пастилите се смучат до пълното им разтваряне в устната кухина. Около половин час след това не трябва да се яде и пие нищо.

Тъй като говорим за продукт с натурални съставки, очевидно не се касае за медикаментозно лечение – при лекарствен прием е важно да не се пропуска планиран прием. В случая със ЗИЛ ПЛЮС не е фатално, ако пациентът забрани да вземе билковата таблетка. Все пак за да очакваме резултат, трябва да се постараем да спазваме препоръките и да вземаме пастилите редовно. Същевременно е важно да помним, че макар и природен продукт, ЗИЛ ПЛЮС не може да се взема в големи количества, т.е. трябва да се пазим от предозиране.

За продължителността на прилагане трябва да се консултираме с лекуващия.

Възможни нежелани ефекти

ЗИЛ ПЛЮС се приема добре, но в някои случаи е възможно пациент да прояви симптоми на свръхчувствителност/алергия към някой от компонентите на продукта. Възможни са смущения от типа на сърбеж и зачервяване на кожата, оток на гърлото, дразнене, затруднено преглъщане и дихателни смущения.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът не се употребява при алергия към някоя от съставките.

ЗИЛ ПЛЮС е добър вариант за бременни – помага при сутрешни неразположения на ранната бременност. Все пак бременни и кърмачки се консултират с лекар, преди да започнат приема на пастилите за гърло.

Продуктът трудно може да се прилага при малки деца; невъзможно при бебета.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ЗИЛ ПЛЮС, от които да е пострадал пациент.

______

Усреднена цена в аптеките – 4 лв за опаковка от 20 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *