ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ВИРУМИН ГЕЛ / VIRUMIN GEL

Съдържа екстракт от елда – люспи, екстракти от овес, листа на зелен чай, плодове на бял трън, семена на конски кестен, хидролизиран пшеничен протеин, хидролизирана гума от Тара, пропиленгликол, бутиленгликол, полисорбат 20, глицерин, карбомер, феноксиетанол, триетаноламин, калиев сорбат, DMDM хидантоин, имидазолидинил урея, парфюм, лимонен линалол, ванилил бутил етер, гераниол, евгенол, цитрал

Предназначение

Прилагането на ВИРУМИН ГЕЛ е локално външно; практикува се като средство за затопляне и успокояване, за тонизиране след натоварен ден. Премахва умората, действа укрепващо на кръвоносните съдове и оптимизира еластичността им.

Продуктът се препоръчва за неутрализиране на мускулна преумора, измръзване на крайниците, високо мускулно напрежение и натоварване, ставна скованост, натоварване на скелета.

ВИРУМИН ГЕЛ е композиция от натурални съставки, които подобряват симптомите на умора и болезненост със сила от природата.

Зеленият овес има противовъзпалително действие; облекчава и успокоява, насърчава възстановителните процеси в епидермиса, стяга и снема отоците. Съставка с антибактериален ефект, дезинфектант.

Екстрактът от елда също има противовъзпалително действие, както е и доставчик на В-витамини, минерали, флавоноиди.

Конският кестен е ценен с компонента β-есцин – той има мощно противовъзпалително действие. Заедно с флавоноидните компоненти въздейства положително върху кондицията на капилярите и контролира оточността на тъканите.

Белият трън е ценен със силимарина – антиоксидантна добавка, която укрепва и заздравява клетъчните мембрани.

Допълващи функции имат зеленият чай и пшеничният зародиш.

Как се приема

ВИРУМИН ГЕЛ е продукт за локална външна употреба. Малки дози се нанасят върху проблемната зона и се втриват внимателно до пълното им трансдермално усвояване. Апликаците се правят 2-3 пъти дневно.

С полагането на гела не бива да се прекалява в очакване на по-бърз ефект; предозирането не ускорява стабилизирането на състоянието при преумора и болезненост.

Възможни нежелани ефекти

ВИРУМИН ГЕЛ се понася добре и рядко дава странични ефекти. Възможно е прилагането му да провокира локална алергична реакция, изразена в кожно раздразнение, зачервяване и сърбеж, обрив.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Противопоказан при кожа с наранена цялост, екземи, отворени и възпалени рани.

Бременни и кърмачки се консултират с лекар преди прилагането на продукта.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ВИРУМИН ГЕЛ, които причиняват вреда или негативен ефект върху здравето на потребителя.

______

Усреднена цена в аптеките – 34 лв за опаковка от 250 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *