ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

НЕБРОН /  NEBRON

Съдържа магнезиев цитрат, уридин монофосфат, алое вера екстракт, тиамин мононитрат, никотиамид, пиридоксин хидрохлорид, фолиева киселина, цианкобаламин, микрокристална целулоза, поливинил-пиролидон, магнезиев стеарат

Предназначение

НЕБРОН се прилага при патологии на периферната нервна система; приемът подобрява качеството на миелиновата обвивка, оптимизира нервната проводимост, подпомага регенерацията на увредени нерви. Представлява съчетание от уридин монофосфат,  магнезий, пет витамина от група В.

Уридин монофосфат играе ключова роля при възстановяването на клетъчните мембрани и при оптималното функциониране на нервната тъкан. НЕБРОН е продуктът с най-високо съдържание на компонента и единствен, съчетаващ този компонент с магнезий.

Магнезият е основополагащ елемент за изграждането и функционирането на нервната тъкан. При дефицит на магнезий може да има затруднения в нервно-мускулните функции.

Наличието на витамини от В-групата: 1, 3, 6, 9 и 12, гарантира пълноценно участие на периферната нервна система в основните жизнени процеси. Екстрактът от алое вера зарежда организма с 20 аминокиселини и множество витамини, фитонциди и ферменти.

Въздействието на продукта е осезаемо при засягане на нерви в резултат на травми, охлузвания, неправилно хранене, злоупотреба с алкохол, обменни нарушения и др.

Препоръчван при дископатии, дискова херния, лумбаго и ишиас, невралгии, диабетна полиневропатия, радикулит, плексит.

Как се приема

Приемът е веднъж дневно, по една таблетка, с вода. Продължителността на приема трябва да бъде препоръчана от лекар като част от комплексна терапия. Най-често препоръчваният срок е 2-3 месеца.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени алергични реакции, проявени чрез сърбеж и зачервяване, подуване на лицето и гърлото, трудности при дишането, дихателни смущения. При такива симптоми приемът се прекратява; необходима е медицинска консултация.

Обикновено при спазване на дневната доза няма опасност от странични ефекти.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Този продукт не се използва при алергия към някоя от съставките.

Не се препоръчва за бременни и кърмачки без лекарско назначение.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на продукта, от които има опасни за пациента последици.

Усреднена цена в аптеките – 32 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *