Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има ли спасение от епилепсията?

Епилепсията е заболяване, причините за което от медицинска гледна точка още не са изяснени. Хората, които страдат от епилепсия трябва да знаят, че тяхната психика се нуждае от помощ точно толкова, колкото и физическото им тяло. Пристъпите на епилепсия помагат на болния да забрави, да избяга от грижите, които има. А ако на човек му се налага да преживява често такива пристъпи, задължително е да открие с помощта на специалисти причината за това, което се случва с него.

Ако болният иска да се справи с болестта, не трябва да допуска черни мисли в главата си, трябва да гледа на живота с радост, с други, по-различни от предишните очи. Ако в главата на болния непрекъснато се въртят черни мисли, в нея едва ли ще се намери място и за най-малката радост. Затова епилептикът трябва да освободи главата си от тежките и кахърни мисли. Как да го направи?

* Да слуша красива, класическа музика.

* Всеки божи ден да повтаря на ум следното: „Аз съм щастлив човек и живея с радост в сърцето“

* Да пие по три пъти на ден по половин чаша сок от спанак.

* Да яде суров лук поне по три-четири глави на ден. Това ще съкрати времето на пристъпите и ще удължи разстоянието им един от друг.

* Храната, която приема епилептикът, трябва да бъде предимно млечна и растителна. Алкохолът е забранен категорично, пушенето – също.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *