ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лекарството на Холи Бери за здрави стави струва точно 1 долар!

Костният бульон е изключително полезен за ставите

Холивудската актриса Холи Бери изглежда невероятно добре! На 52-годишна възраст кожата й е безупречна и впечатлява със стройна фигура.

Холи Бери
Холи Бери е на 52

Звездата не крие, че се храни здравословно и уточнява, че има една малка подробност, на която обръща сериозно внимание. Тя редовно си купува кокали от пасищни животни и си приготвя вкусен бульон за здрави стави. „Лекарството“ й не струва повече от 1 долар, а в някои месарски магазини кокалите дори са безплатни.

Всеки, който има проблем със ставите, може да си приготви такъв лечебен бульон в домашни условия. Вземете кокали от близката месарница, сложете ги в тенджера и ги варете в продължение на 24 часа.

за здрави стави
Бульон за здрави стави

За 1 кг кокали от пасищно животно са ви необходими 4 литра вода и 50 мл оцет. Оцетът е необходим, за да извлече всички полезни вещества от кокалите и костния мозък. Можете също така да добавите лук и чесън, за да обогатите вкуса на крайния продукт. Малко към края на варенето добавете и любимите си билки.

След като се свари, изпийте бульона на части. Той е пълен с колаген, желатин, минерали, аминокиселини.

Източник: Profit, Pixabay.com

Артромин
Артромин – чешкото чудо за ставите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *