ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ДОРМИРИН ФОРТЕ / DORMIRIN FORTE

Съдържа мелатонин, цинк, екстракти от маточина лист и валериана корен, магнезиев стеарат, хидроксипропил метил целулоза, титанов диоксид

Предназначение

дормирин фортеДОРМИРИН ФОРТЕ е продукт от типа на хранителните добавки; приемът му ускорява заспиването и подобрява цялостно качеството на съня.

Компонентът мелатонин създава нагласа за бързо преминаване към фаза на заспиване; има особена роля при пътувания със смяна на часови пояси. Цинкът балансира имунната система и оптимизира метаболитните процеси в организма. Подпомага функциите на нервната система. Растителните екстракти действат релаксиращо и поддържат здравия и непрекъснат сън.

Как се приема

ДОРМИРИН ФОРТЕ е продукт, дозиран в капсули. Приемът е една капсула дневно – вечер, половин час преди лягане. Капсулата се поглъща без сдъвкване, с половин чаша вода или сок. Тази формула се прилага и при пътувания със смяна на часовите пояси; продуктът в същата доза се взема преди лягане според времевата ориентация в новата локация. Приемът по този начин се повтаря и през следващите вечери преди лягане, за да се изградят необходимите нагласи.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на ДОРМИРИН ФОРТЕ може да причини алергични реакции, изразени в обриви, оток на гърлото и лицето, затруднения при преглъщане и говор, или дихателни проблеми.

Съставките на продукта могат да причинят забавяне на реакциите и сънливост, затова не бива да се шофира след прием на капсулата.

Възможно е след поглъщане на една капсула потребителят да почувства стомашен дискомфорт или други смущения; необходима е консултация със специалист. не бива да се превишава препоръчителната доза от една капсула дневно.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ДОРМИРИН ФОРТЕ не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Продуктът не се дава на деца под 12-годишна възраст.

Не се препоръчва за бременни и кърмачки.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на този продукт, които да са причинили негативен ефект върху здравето на потребителя.

Усреднена цена в аптеките – 5 лв за опаковка от 10 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *