Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

КСАНАДРЕН / XANADREN

Съдържа лист бреза, сок от ананас концентрат, горчив портокал, корен глухарче, ортосифон, миши уши, лимонена киселина, калиев сорбат, сукралоза, аскорбинова киселина, вода

Предназначение

ксанадренСиропът КСАНАДРЕН е дренатор на течности от организма; действието му е базирано на съдържащите се в продукта естествени компоненти. Тип хранителна добавка; препоръчва се за нормализиране на водно-солевия баланс, снемане на отоци, оптимизиране на кръвното налягане чрез освобождаване на организма от излишни течности.

Съставките рунянка (миши уши) и ортосифон насърчават освобождаването на течности, без да постигат обезводняване на организма. Горчивият портокал съдейства за поддържане на оптималното тегло за конкретен организъм; глухарчето и брезовите листа са с противовъзпалителен ефект, оптимизират метаболитните процеси.

Как се приема

Сиропът КСАНАДРЕН се приема разреден два пъти дневно. Еднократната доза е 10 мл на половин литър вода. Първият прием е между закуска и обяд, а вторият – между обяд и вечеря. Режимът се поддържа в продължение на един месец. След това се прави едномесечно прекъсване и терапевтичният модул може да се повтори след консултация с лекар.

При пропуснат прием се изчаква времето за следващия. Препоръчителната дневна доза от 20 мл не бива да се превишава.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти с опасно за пациента въздействие. Не са изключени реакции на свръхчувствителност към някои от растителните съставки на продукта.

При поява на необичайни симптоми, които пациентът може да свърже с приема на КСАНАДРЕН, задължително се прави консултация с лекуващия.

Кога НЕ БИВА да се употребява

КСАНАДРЕН не бива да се приема при прояви на свръхчувствителност към някоя от съставките на сиропа.

Този продукт е противопоказан при бременност и кърмене.

Не се използва за лечението на деца под 12 години.

Не бива да се приема от пациенти с тежка бъбречна недостатъчност или на диализа.

Пациентите със сърдечно-съдови заболявания са рискова група; прилагането на КСАНАДРЕН в този случай е допустимо по лекарска преценка.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с КСАНАДРЕН, при които комбинацията е навредила на пациентско здраве. Въпреки това всяко съвместяване с други медикаменти или хранителни добавки трябва да бъде одобрено или отхвърлено от лекуващия.

Усреднена цена в аптеките – 23 лв за флакон от 300 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *