ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

РОЗАКТА крем / ROSACTA cream

Съдържа масло от розмарин, средноверижни триглицериди, октилдодеканол, етанол, глицерол, емулгиращ цетостеарилов алкохол, глицерол моностеарат, трометамол, диметикон, карбомери, вода

Предназначение

розактаКремът РОЗАКТА е продукт за локално външно приложение; действието му е основано на лечебните ефекти от розмариново етерично масло. Продуктът е подходящ за симптоматично лечение на слаба мускулна или ставна болка; леко подобрява периферното кръвообращение.

Как се приема

РОЗАКТА се нанася върху проблемните зони на тялото и се втрива с внимателни масажни движения. Обикновено апликациите се правят 2-3 пъти дневно, като еднократната доза е стълбче с дължина до 6 см.

Продуктът е за дълготрайна употреба; при липса на ефект за срок на приложението над 4 седмици, трябва да се потърси лекарско мнение за алтернативна терапия.

При пропуснат прием се изпълнява обичайната апликация при първа възможност. Прилагането на по-високи дози не води до компенсиране на пропуснатото, нито до постигане на по-бърз резултат.

Възможни нежелани ефекти

Този продукт се приема добре с изключение на случаите с алергични реакции. Възможно е апликациите да предизвикат симптоми като контактен дерматит или дихателни затруднения, астма.

При поява на други смущения, които потребителят може да свърже с прилагането на РОЗАКТА, не пременно трябва да се направи консултация с лекар.

Кога НЕ БИВА да се употребява

РОЗАКТА не се използва при алергия към някоя от съставките.

Продуктът не е подходящ за деца и подрастващи под 18 години.

Не се препоръчва при бременност и кърмене.

Кремът не трябва да се полага върху наранена или възпалена кожа.

Употребата се преустановява, ако се проявят симптоми от рода на  болки в краката в състояние на покой; при разраняване или възпаляване на кожата в мястото на третиране; при смущения във функционирането на сърцето или бъбреците.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на РОЗАКТА с други продукти, които са с негативен ефект върху здравето на потребителя. Въпреки това лекуващият трябва да се информира от пациента за други медикаменти, които той прилага паралелно с този крем.

Ако се назначи и друго средство за локално външно приложение, специалистът следва да разясни на пациента режимът на употреба. Избягва се апликиране без пауза между процедурите с различни продукти.

Усреднена цена в аптеките – 13 лв за опаковка от 50 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *