ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

АРТРОМИН – новото решение за ставите!

АРТРОМИН – чешкото чудо за ставите!

Артромин е нова чешка формула за ставите и костите, без аналог в България, спомагаща за тяхната регенерация.  Десетки изследвания по цял свят доказват ефективността й!

В състава му е включен комплексът Аквамин, който съдържа коралови водорасли от крайбрежието на Исландия. Аквамин има регистрация в Американската агенция по храните и лекарствата – FDA. Неговото действие е проучено от много университети в Европа и Щатите, които категорично показват, че той има благоприятно въздействие върху плътността на костите, ставния дискомфорт, по-специално при остеоартритните състояния, храносмилателната система и дори при сърдечно-съдови заболявания.

артромин
Артромин – чешкото чудо за ставите!

Противовъзпалителните ефекти на Аквамин бяха окончателно потвърдени от две „слепи” проучвания при пациенти с остеоартрит на коляното в Центъра за приложни изследвания на Минесота – САЩ. Само след 12 седмици, хората, използвали Аквамин, започват да се движат далеч по-добре, отколкото тези, които използват други продукти.

Изследванията в Университета в Ълстър, проведени в продължение на 24 месеца, сред жени, които страдат от остеопороза, са показали, че загубата на костна маса намалява. Подобни са резултатите и от проучванията в университетите в Колорадо и Мичиган.

В Артромин съставът е обогатен с китайската гъба шийтаке, билките облепиха и босвелия, шипка и витамин D.

Шийтаке: Изследване от 2015 г., публикувано в изданието Journal of the American College of Nutrition, показва, че в рамките на 4 седмици консумацията на гъби шийтаке намалява възпалителните процеси в тялото, подобрява чревната флора и повишава активността на имунните клетки. Освен това проучването доказва, че гъбите проявяват директно противовирусно, антибактериално и противогъбично действие.

В същото време органични жизненоважни вещества, открити в шийтаке, насърчават произвеждането на колаген.

Облепиха: Билката съдържа над 190 активни съставки, превръщайки това растение в едно от най-полезните на планетата. Заради многото полезни свойства наричат билката „свещен плод“. Най-често плодовете се използват за направата на масло от облепиха – освен мощен антиоксидант, то е и с доказани регенериращи качества.

Босвелия: Билката се препоръчва за облекчаване на ревматоидни артрити, остеопороза, подагра, ставни болки, мускулни болки и болки в гърба. В Китай изследователският отдел по наука за храненето към университета Жежиянг публикува обобщение на данните от 92 различни списания, които посочват босвелията като едно от най-ефективните природни продукти в поддържането на здрави стави.

Шипката е мощен антиоксидант, чиито силно изразени противовъзпалителни свойства се използват за поддържане и възстановяване подвижността на ставите и за облекчаване на болката и дискомфорта при артритни състояния.

Bитaмин D: Той e eдин oт нaй-вaжнитe зa чoвeшĸия opгaнизъм! Oбpaзyвa се пoд въздeйcтвиeтo нa cлънчeвитe лъчи, ĸoитo пpeз няĸoи ceзoни ca нeдocтaтъчни.

Toвa нaлaгa дoпълнитeлeн пpиeм нa Bитaмин D, зa дa имaмe здpaви ĸocти, здpaвo cъpцe и cтaбилнa имyннa cиcтeмa.

За какво помага Артромин?

– Затруднено придвижване, вследствие на дискомфорт в ставите;

– Намалена костна плътност;

– Подпомага цялостно за доброто състояние на храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *