Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

КАМИЛИЯ / CAMILIA

Съдържа хомеопатичните съставки Chamomilla vulgaris, Phytolacca decandra, Rheum, както и пречистена вода

Предназначение

камилияРазтворът КАМИЛИЯ е хомеопатично средство; предназначен е за овладяване на дискомфорт и смущения при поникване на млечните зъби у бебета.

Как се приема

Разтворът КАМИЛИЯ е дозиран фабрично като комплект от мини-опаковки за едноразово приложение. Съдържанието е стерилно; веднъж отворена, единичната опаковка се използва изцяло или частично, но остатъкът не може да се съхранява за следваща апликация.

Дозата разтвор от едноразовата опаковка се изсипва внимателно в устата на детето, което трябва да бъде поставено в седнало положение. Процедурата може да се изпълни 3 до 6 пъти в рамките на 24 часа. Ако след тридневна терапия няма видимо подобрение, трябва да се направи консултация с педиатър. Приложението на продукта може да продължи не повече от 8 дни.

Ако по някаква причина е пропуснат прием,  терапията продължава при първа възможност, без да се удвоява дозата с цел компенсация. Предозирането не би трябвало да създава проблеми, въпреки това е добре да се направи консултация с педиатър.

Възможни нежелани ефекти

Не се очакват странични реакции при прилагането на този продукт. Независимо от това не са изключени алергични реакции към съставки на продукта. Те могат да се изразят в обриви, зачервяване и сърбеж, оток на устните, гърлото и лицето, смущения в дишането и пр.

Необходимо е внимание при изпълнението на апликациите; разтворът не бива да попада в очите. Не трябва да се инжектира.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Разтворът КАМИЛИЯ не бива да се използва при данни за алергични реакции към някой от компонентите на продукта.

Ако след прием на този продукт се проявят необичайни симптоми, задължително трябва да се направи консултация с педиатър.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма данни за лекарствени взаимодействия с опасни последици за потребителя. Въпреки това възможното съвместяване на КАМИЛИЯ с медикаменти трябва предварително да се консултира с медицински специалист.

_________

Усреднена цена в аптеките – 8 лв за опаковка от 10 дози

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *