Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тази напитка чисти безотказно никотина и катрана от белите дробове

Ще усетите огромната разлика след края на курса

Белите дробове на всеки пушач са увредени. Ако пушите цигари от поне няколко години, имате сериозна нужда от прочистване.

Здравните специалисти горещо препоръчват да прочиствате редовно белите си дробове. Този процес не е сложен, нито пък скъп или болезнен.

белите дробове
Специална напитка чисти белите дробове

За тази цел ще ви разкрием една наистина вълшебна комбинация, която чисти никотина и катрана. Този еликсир съдържа изцяло натурални продукти, които със сигурност ще свършат чудесна работата! Ще усетите разликата веднага след края на курса.

Става въпрос за комбинация от продукти, които са добре познати… Оказва се, че съчетанието от куркума, джинджифил и чесън е отлично средство за освобождаване на белите дробове от натрупалите се в тях вредни вещества.

Ето и точните пропорции за тази вълшебна смес:

1 литър вода

400 гр. чесън

2 с.л. куркума на прах

400 гр. захар

1 корен джинджифил

Смесете в купа вода и захар. Сложете съда на котлона, за да заври сместа. Оставете я да поври докато захарта се разтопи напълно във водата. Накрая добавете чесъна, куркумата и джинджифила. Когато сместа отново заври, отдръпнете от огъня и я оставете настрани, за да се охлади.

Прецедете напитката и я прехвърлете в стъклен съд с капак. Съхранявайте в хладилник.
Нужно е да приемате от тази смес по два пъти на ден. Най-добрият вариант е да приемате от вълшебния еликсир по две супени лъжици сутрин, на празен стомах. Следващият прием за деня е преди вечеря, когато отново трябва да изпиете 2 с.л.

Консумирайте от този еликсир до изчерпване на количеството.

Източници:За жената,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *