ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БРОНХОЛАЙН / BRONCHOLINE

Съдържа Пау д’арко – екстракт от кора, сладък корен екстракт, витамин С, адхатода вазика екстракт от листа, екстракт от листа андрографис паникулата, подбел, N-ацетил- L-цистеин, лопен, ехинацея пурпуреа, ехинацея ангустифолия – кора, кверцетин, витамин Е, хеспередин, витамин В1

Предназначение

бронхолайнСиропът БРОНХОЛАЙН е сложна композиция, базирана на екстракти от лековити растения. Добавките от минерали и витамини гарантират ефективно въздействие върху дихателната система при настинки и грип. Сиропът е колоидна смес с антибактериална и антивирусна активност; отпуска и разширява дихателните пътища, втечнява секретите по лигавиците и подпомага изхвърлянето им. Приемът на продукта подобрява и състоянието на имунната система.

Колоидният разтвор позволява действието на продукта да започне още в устната кухина, да е по-продължително и съставките да се усвояват по-пълноценно. Сиропът е подходящ при остри и хронични бронхити, пневмония, ХОББ, при астма – в остра или хронична фаза. Помага при ларингити и трахеити, участва в комплексна терапия при белодробен емфизем. Успокоява кашлицата.

Част от съставките са заемка от народната медицина в Южна и Централна Америка, от Аюрведа. Пау д’арко или мравчено дърво: екстракт от кората му съдържа кверцетин, лапахол и флавоноиди – има антивирусна, антимикотична, антибактериална и противопаразитна активност. Сладкият корен съдейства за разширяване на бронхите и за освобождаването им от секрети. Подобен ефект има и екстрактът от адхатода вазика.

Всеки от витамините С, Е и В1 развиват специфичното си въздействие за активиране на имунната система, за оптимизиране функциите на нервната и сърдечно-съдовата система.

БРОНХОЛАЙН се използва и като профилактично средство за поддържане на дихателната и имунната система в агресивна и замърсена среда.

Как се приема

Приемът на сиропа се препоръчва от лекар като част от комплексна терапия при болести на дихателната система. Дозата е индивидуална – от 5 до 15 мл дневно, наведнъж или разпределени на равни части за до три приема.

Деца на възраст 3-6 години могат да приемат два пъти дневно по 2.5 мл сироп; от 6 до 12 години дозата е 5-10 мл, разпределени в 2-3 приема .

БРОНХОЛАЙН се приема преди хранене, с вода или сок. Не бива да се разрежда в бульони, мляко или млечнокисели напитки. Продължителността на приема е в зависимост от диагнозата и повлияването.

При пропуснат прием се изчаква времето за следващата доза. Не се препоръчва предозиране.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти с негативни последици за потребителите. Не са изключени алергични реакции.

Кога НЕ БИВА да се употребява

БРОНХОЛАЙН не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Сиропът не е подходящ за деца под тригодишна възраст.

Противопоказан при бременност и кърмене.

Да не се използва за лечение на пациенти с автоимунни заболявания, туберкулоза, множествена склероза, злокачествени болести на кръвта.

Взаимодействие с други медикаменти

Паралелният прием на БРОНХОЛАЙН с други медикаменти трябва да бъде разпореден от лекар след оценка на възможния риск от промяна на въздействията.

Усреднена цена в аптеките – 50 лв за флакон от 237 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *