ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ревитоника: Само 1 упражнение елиминира бръчките в областта на шията

Кожата в областта на деколтето и шията е тънка и уязвима, тъй като има малко мастни жлези

Бръчките в областта на шията и деколтето се провокират от затягането на гръдния кош към центъра поради лоша стойка, всекидневни навици и спане в неправилна позиция. Освен това, кожата на деколтето е тънка и много уязвима, тъй като има малко мастни жлези. Извършвайки определени техники за масаж и подхранване на зоната около деколтето, ние осигуряваме добра външна грижа и възстановяваме микроциркулацията.

Ревитоника: с помощта на едно-единствено упражнение изглаждаме бръчките в областта на деколтето

Лошата поза още повече провокира образуването на гънки и бръчки в зоната на деколтето (диагонално от ключиците до центъра на гърдите), особено по време на сън. Това се случва, когато често спим настрани. В повечето случаи, когато позата по време на сън е настрани или по корем, меките тъкани на тялото, разположени в горната част на скелета, се изместват.

В предната част на тялото те са изтеглени надолу, а на гърба, напротив, са склонни патологично да се „извиват“ нагоре. В този случай раменете обикновено се „сгъват“ навътре, задната част на трапецовидните мускули е в опънато състояние, докато гръдните мускули се скъсяват.

Техника на упражнението

1. Поставете пръстите на дясната ръка върху кожата в кухината между гърдите, пръстите на лявата ръка – върху горната част на гръдната кост.

2. Дръжте пръстите си възможно най-близо един до друг. Задръжте за 30 секунди. Разтеглете. Върнете в обратна посока.

Направете този кратък, но много лесен и полезен масаж в двете посоки – вертикална и хоризонтална (така, както е показано на снимките).

За да изглеждате свежи и млади е необходимо не само да водите здравословен начин на живот, но и да тренирате мускулите си. Ревитоника е уникална техника, която е предназначена да развива мускулите на лицето и шията.

Какво е ревитоника?

Комплекс от упражнения и манипулации, насочени към премахване на причините за стареене и влошаване състоянието на кожата, се нарича ревитоника. Основател е Наталия Осминина, която от години се занимава с рехабилитация на мускулите на лицето. Методът на ревитоника се основава на познания за биохидравликата, биомеханиката, теоретичната механика и т.н. Упражненията се основават на принципа на регулиране на мускулното напрежение и релаксация.

Наталия Осминина

Ревитоника има такива предимства като:

-[highlight]Спомага за затягане на увисналата кожа.[/highlight]

– [highlight]Поддържа мускулния тонус, облекчава спазмите и напрежението.[/highlight]

– [highlight]Помага за възстановяване контурите на лицето, за възстановяване мускулната сърцевина и за намаляване броя на съществуващите бръчки.[/highlight]

– [highlight]Облекчава подуването около очите.[/highlight]

 

 

 

 

За допълнителна информация, начини и техники на масаж, вижте видеото:

Източник: womanadvice.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *