ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

МЕДИСТУС АНТИВИРУС / MEDISTUS ANTIVIRUS

Съдържа патентован екстракт кистозин (растителни полифеноли), гума арабика, малтитол, сорбитол, лимонова и аскорбинова киселина, стевия, ментол, растително масло

Предназначение

медистус антивирусМЕДИСТУС АНТИВИРУС е медицинско изделие – таблетки за смучене, подходящи за профилактика на дихателни инфекции, включително вирусни заболявания. Ефектът се постига благодарение на активната съставка кистозин, която в съчетание с гума арабика образува предпазен филм върху лигавицата на устната кухина. Това ограничава достъпа на патогенни микроорганизми в дихателната система и намалява риска от зараза при пребиваване в затворени помещения с много хора: чакални, транспортни средства, класни стаи, културни и хранителни заведения. Взема се както превантивно, така и при първи признаци на дискомфорт в гърлото, дразнене, суха кашлица.

Възможна е дългосрочна употреба; не се създава привикване, тъй като действието на продукта се изразява в изграждане на механична преграда пред патогените.

Как се приема

Таблетките се държат в устата до пълното им разтваряне. Между два приема трябва да се осигури двучасова пауза. Оптималният дневен прием е 3-6 таблетки; горната граница не бива да се превишава.

Продуктът е подходящ и за деца над 6 години в ниски дози, при по-малките е допустима една таблетка дневно.

Ако е пропуснат прием в предварително планирано време, таблетката се взема при първа възможност. Случайното предозиране изисква медицинска консултация.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за тежки странични ефекти, свързани с приема на МЕДИСТУС АНТИВИРУС. При прояви от типа на обриви, оток на лицето и езика, смущения в дишането коментирайте с личния лекар възможни реакции на свръхчувствителност.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Приемът на таблетките има смисъл в случаите, когато има риск от инфекции – неизбежни контакти с много хора в периоди с респираторни заболявания, грипни епидемии и пр.

При прояви на алергии приемът следва да се прекрати. Ако в рамките на 2-3 дни след първите признаци на респираторна инфекция симптомите се запазват или влошават, трябва да се потърси лекарска помощ.

Бременни и кърмачки биха могли да прилагат продукта след консултация с лекар.

Приложението е противопоказано при деца под 6 години.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на МЕДИСТУС АНТИВИРУС с негативни последици за пациента. Въпреки това специалистите препоръчват при хронични заболявания с поддържаща терапия пациентът да се консултира за възможно прилагане на предпазните таблетки. Правилно е след прилагането на такава таблетка да не се взема друго лекарство в рамките на 1-2 часа._

Усреднена цена в аптеките – 10.50 лв за опаковка от 10 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *