Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ КОМПЛЕКС / PELAVO GRIPACTIVE COMPLEX

Съдържа стандартизирани екстракти от африкански пеларгониум – корен, черен бъз и цвят липа

Предназначение

пелаво грипактив комплексПЕЛАВО ГРИПАКТИВ КОМПЛЕКС е продукт за терапии при грип и настинка, базиран на натурални лечебни компоненти. Препоръчва се като допълващо средство при комплексен подход, като основните му ефекти се отразяват върху състоянието на дихателната и имунната система.

Съставката от африкански пеларгониум съдържа фенолни киселини, флавоноиди, кумаринови гликозиди, проантоцианидини, мастни киселини. Благодарение на тях упражнява оздравителен ефект, като подсилва противовъзпалителното и обезболяващо действие на препоръчаните медикаменти. Съдейства за овладяване на възпалителния процес в бронхите и синусите, за ускоряване на възстановителните процеси.

Екстрактът от липа подсилна антисептичния и противомикробен ефект на продукта, съдейства за оптимални функции на отделителната система и нормална телесна температура.

Черният бъз е класическо естествено средство за подкрепа на имунната система.

Как се приема

Продуктът е тип хранителна добавка, но приемът му следва определени правила. Достатъчно е да се приема веднъж дневно; подходящ е за деца над 12 години и за възрастни.

Пакетчето се разтваря в ¾ чаша топла вода, изчакват се 1-2 минути и се изпива на глътки. Приема се без връзка с храненията. Може да се прилага профилактично и с лечебна цел, но не по-дълго от две седмици.

При пропуснат прием се изчаква времето за следващия, без да се удвоява обичайната доза с цел компенсация.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени реакции на свръхчувствителност, изразени в обриви и дихателни смущения.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Противопоказан при бременност и кърмене.

Не бива да се използва за лечението на деца под 12-годишна възраст.

При хронични заболявания използването на този продукт следва да се съгласува с лекар.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на  ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ КОМПЛЕКС, от които са последвали негативни за пациента ефекти.

Продуктът ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ КОМПЛЕКС може да се приложи и под формата на сироп, който е подходящ за деца над три години (приемът е три пъти дневно по 2.5 мл).

Серията ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ е представена в аптечната мрежа и с продуктите Синус (сироп и саше), Бронхи и гърло (сироп и саше). Всеки вариант съдържа базовия компонент – екстракт от корен на африкански пеларгониум, и добавки от типа шипки, ехинацея, тинтява, исландски лишей, бяла ружа.

Усреднена цена в аптеките – 17 лв за опаковка от 10 сашета

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *