Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Немски ТОП кардиолози: Тази лесна рецепта прочиства артериите

Ще останете очаровани от резултатите

Немски ТОП кардиолози разкриха възможно най-добрия и лесен начин за прочистване на артериите. Освен това съставките за рецептата не са скъпи.

Трябва да знаете, че кръвното налягане е отличен барометър за общото ви здравословно състояние. Когато кръвното ви е в твърде високи граници, то вие принуждавате сърцето да работи в екстремни условия. Това състояние е особено опасно, тъй като може да доведе до сърдечен удар, бъбречна недостатъчност или церебрална тромбоза.

прочиства артериите
Лесна рецепта прочиства артериите

Именно поради тази причина кардиолозите препоръчват да обръщате сериозно внимание на кръвното си налягане след 35-годишна възраст.

За щастие съществува хилядолетна рецепта, която не само ще прочисти артериите ви, а и ще ви помогне да поддържате нивото на кръвното в норма. Трите основни съставки за тази невероятна рецепта могат да бъдат открити в най-близкия магазин.

Нужни са ви:

1,5 с.л. джинджифил на прах

4 лимона

4 скилидки чесън

2 литра пречистена или изворна вода

След като изчистите и измиете всички съставки, нарежете лимоните на резени. Обелете чесъна и го сложете в пасатора. Разбийте всичко добре, след което прехвърлете получената смес в метален съд и я залейте с два литра вода.

Поставете еликсира на котлона. При непостоянно бъркане го изчакайте да заври. Накрая добавете и джинджифила на прах.

Отдръпнете сместа от котлона и я оставете да се охлади. Прецедете я и я прехвърлете в подходящ съд с капак.

Съхранявайте древното лечебно средство в хладилник.

За да се избавите от високото кръвно налягане и да прочистите артериите, е нужно да приемате от този еликсир по два пъти на ден по една чаша – сутрин на гладно и 2 часа преди лягане.

Винаги преди употреба трябва да разклащате добре напитката!

Не се притеснявайте от силната миризма на чесън. Докато приготвяте напитката, тя ще бъде неутрализирана от останалите две съставки – лимона и зехтина.

Този еликсир е невероятен! Опитайте и сами ще се уверите в полезните му свойства.

Източници:woman.ru,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *