ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Струва под 1 лев и гарантирано лекува акнето!

Вълшебната смес се приготвя с 3 продукта

За съжаление много хора страдат от акне и след тийнейджърските си години. Причините за това са най-различни, начините за лечение – също.

Ако коварното акне се дължи на прекалено омазняване на кожата, тази рецепта наистина може да ви е от помощ!

лекува акнето
Смес с оцет лекува акнето

За да си приготвите вълшебната смес, се нуждаете от 3 продукта:

60 мл. вода

15 мл. органичен ябълков оцет

3 аспирина

След като вече сте си набавили необходимите продукти за приготвянето на вълшебната смес, която ще ви избави от акнето, трябва да имате на разположение и стъклена бутилка с капачка, която се затваря плътно.

Изсипете водата в бутилката. Добавете оцета към нея и разбъркайте до пълното им хомогенизиране. Накрая добавете и трите таблетки аспирин. Затворете бутилката. Изчакайте аспиринът да се разтвори напълно.

Всяка вечер с този домашен тоник почиствайте участъците, които са засегнати от акнето.

Само след няколко дни ще забележите разликата! Неприятните пъпки ще започнат постепенно да изчезват. Когато лицето ви се изчисти, нанасяйте от тоника превантивно по 1-2 пъти на седмица.

Имайте предвид, че мазните храни също благоприятстват появата на акне. Затова е добре да ги изключите от менюто си. Заложете на здравословното хранене!

Забравете за храните с висок гликемичен индекс, те също не оказват добро влияние върху кожата.

Диета, богата на витамин А, ще намали значително омазняването на кожата, а от там и неприятните младежки пъпки. Храните, които са изключително богати на този витамин, са манго, моркови, спанак, сладък картоф, кайсии и яйчни жълтъци.

Яжте значително по-малко количество хляб, тестени изделия и картофи.

Приемайте по-голямо количество храни с полиненаситени мастни киселини. Те ще намалят значително възпаленията, които водят до появата на акне. Храните, които съдържат тези полезни за организма киселини, са морските дарове, лененото семе, ядките, плодовете и зеленчуците.

Източници:За жената,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *