ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

РЕВУЛЗАН / REVULSAN

Съдържа камфор и комплекс от етерични масла: лавандулово, анетол, ментово, евкалиптово, карамфилово и канелено

Предназначение

ревулзанРЕВУЛЗАН маз е продукт за локално външно приложение, действащ обезболяващо и противовъзпалително. Препоръчва се при травми на мускули и стави, разтежения, натъртване, при простудни състояния, неврити и невралгии; приложим при главоболие и след ухапване от насекоми.

Действието на този продукт се основава на ефекта от етеричните масла: трансдермалното им проникване активира кръвообращението; създава неблагоприятна за патогенни микроорганизми среда; съдейства за регенеративните процеси в травмираната зона. След консултация със специалист може да се използва продължително.

Как се приема

Малки количества РЕВУЛЗАН  се полагат върху кожата на болезнената зона два-три пъти дневно и мястото внимателно се масажира. Не трябва да се полага превръзка. При главоболие продуктът се втрива в слепоочията, като внимаваме да не попада в очите. След ухапване от насекоми мазта се полага върху засегнатата точка.

Възможни нежелани ефекти

Полагането на мазта може да причини алергични реакции, обикновено изразени в зачервяване, парене и сърбеж, обриви. Не са изключени общи реакции, при които се получава оток на лицето и гърлото, затруднено преглъщане. Този тип реакции е допустим поради натуралните съставки – билкови масла и камфор.

Кога НЕ БИВА да се употребява

РЕВУЛЗАН не се прилага при алергия към някоя от съставките на мазта. Реакциите на непоносимост могат да се проявят както в началото на лечението, така и при дългосрочна терапия и полагане върху по-обширна зона на кожата.

Бременни и кърмачки биха могли да го използват за кратко и върху неголяма площ от кожата, но само след консултация с лекар.

Продуктът не е подходящ за деца под 6-годишна възраст.

Мазта не бива да се полага върху кожа с нарушена цялост или при усложнени открити наранявания.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с РЕВУЛЗАН, от които да са последвали вреди за здравето на потребителите.

Усреднена цена в аптеките – 2.74 лв за опаковка – туба от 18 грама

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “РЕВУЛЗАН / REVULSAN

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *