Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вълшебна смес от 2 съставки пречиства кръвта, понижава лошия холестерол

Основната съставка на тази вълшебна смес е чесънът

Ако искате да нормализирате нивата на холестерола и да смъкнете талията, тази вълшебна смес е за вас! Тя със сигурност ще ви помогне да решите редица здравословни проблеми.

Представяме ви изпитана рецепта за нормализиране на холестерола и намаляване на талията, за която се използват само природни средства. Основната съставка в случая е чесънът.

Благодарение на тази напитка не само ще подобрите значително функцията на всички органи, а ще укрепите имунната система, сърцето, кръвоносните съдове и не на последно място – ще прочистите кръвта.

Освен всичко това, тази смес води до ускоряване на метаболизма, а това несъмнено ще доведе до загуба на нежелани килограми. Също така ще ви помогне да изхвърлите токсините от организма си.

вълшебна смес
Лечебна смес от домашно вино и чесън

Ето и продуктите, от които се нуждаете, за да си приготвите този вълшебен еликсир:

500 мл. домашно червено вино

12 скилидки чесън

Първо се заемете с обелването на 12-те скилидки чесън. Поставете ги в подходящ буркан и ги залейте с домашното червено вино. Затворете добре буркана и го оставете на слънчево място. Трябва да остане там в продължение на 14 дни.

През периода, в който бурканът стои на слънце, трябва да го разклащате всеки ден поне по един път. След като изтекат 14-те дни, прехвърлете сместа в бутилка от тъмно стъкло и я съхранявайте в нея.

Консумирайте по 1 с.л. от този еликсир по 3 пъти на ден. Нужно е да го приемате в продължение на един месец. След това направете почивка от 6 месеца и повторете курса.

Този еликсир притежава противовъзпалителни, противоракови, антибиотични и антибактериални свойства. С него можете да се избавите от различни заболявания с възпалителен характер, да премахнете излишното количество сол от тялото си, както и да увеличите енергията и издръжливостта си.

Източник:allhealthynews.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *