ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

СПАЛМИТОЛ / SPALMITOL

Съдържа сух екстракт от семена соу палмето, коприва, червена боровинка, селен и цинк

Предназначение

спалмитолСПАЛМИТОЛ от Адифарм е продукт с положително въздействие върху простатата при проявена хиперплазия на жлезата. Тази хранителна добавка ограничава влиянието на тестостерона върху нарастването на простатата; приемът осигурява противовъзпалителен ефект, редуцира отока и болезнените спазми, свързани с болестното състояние. Основен принос за тези ефекти има стандартизираният сух екстракт от семената на екзотичната палма-джудже Saw Palmeto.

Компонентът коприва има стягащо и противовъзпалително действие. Благодарение на флавоноида хиперозид в състава си упражнява диуретичен ефект и подпомага редовното освобождаване от излишни течности и соли, без да допуска нарушения на водно-солевия баланс.

Червената боровинка е доказан от векове фактор със специфично въздействие върху уринарния тракт. Екстрактът от този великолепен плод има подчертан антибактериален и антисептичен ефект. Цинкът балансира стойностите на тестостерон в кръвта и предпазва от рецидиви на възпалителни процеси, засягащи простатата. Селенът действа като стабилен антиоксидант.

СПАЛМИТОЛ е препоръчван при затруднено отделяне на урина – свързано с доброкачествена хиперплазия на простатата. Помага при слаба и прекъсваща се струя, уриниране с прекъсване. Подходящ е при състояния, свързани с императивни позиви за изпразване на пикочния мехур – без това реално да е необходимо; при никтурия, при усещане за задържана в мехура урина след уриниране.

Действието на продукта: регулира стойностите на тестостерона – отговорен за простатната хиперплазия; ограничава отока и възпалението; подкрепя локалния имунитет.

Как се употребява

СПАЛМИТОЛ се приема веднъж дневно – една капсула, с вода, без да се дъвче или разтваря. Продължителността на приема е от 4 до 6 седмици по преценка на лекуващия.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на добавката може да провокира алергична реакция към някоя от съставките. При симптоми като обриви, сърбеж и зачервяване, затруднено дишане и преглъщане – приемът се спира; необходима е медицинска помощ.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът е с целева потребителска група – мъже, с доброкачествена хиперплазия на простатата и произтичащите от това състояние последици.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия, които причиняват негативен за здравето на пациента ефект. Въпреки това лекуващият следва да прецени как да се съвместят всички необходими за пациента лекарства.

_

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *