Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

4 бабини рецепти, които вършат чудеса – винаги помагат!

Заменят успешно редица медикаменти

Вероятно неведнъж сте се оказвали в ситуация, в която да изпитате внезапна болка. Разбира се, в аптекарската мрежа има лек за всеки проблем, но понякога и бабините рецепти не са за подценяване.

бабини рецепти
Бабините рецепти помагат

Предлагаме на вниманието ви 4 ефикасни домашни средства, които незаслужено са потънали в забрава:

1. Сушени кайсии

Ако страдате от проблеми с храносмилателната система, не е нужно да прибягвате до медикаменти. Можете да нормализирате перисталтиката на червата с приема на сушени кайсии.

Можете да ги използвате и в случаите, в които се чувствате подути.

2. Целина

Едва ли сте виждали баба си да дъвче дъвка…

Навремето хората са освежавали дъха си с помощта на целина. За целта е нужно да сдъвчете парче целина и ще останете удивени колко свеж ще бъде дъхът ви след това. Уверяваме ви, че ефектът на свежест от целината е много по-дълъг, отколкото този от дъвките.

3. Сода бикарбонат

Тя може да се превърне в отлично лечебно средство, ако страдате от инфекция на пикочните пътища. Достатъчно е просто да добавите 1 к.л. сода за хляб към 150-200 мл. вода. Разбъркайте и изпийте. Много хора я използват и при наличието на стомашни киселини.

4. Картоф

Картофът върши чудеса при ухапвания от паяк или друго насекомо. Просто натрийте засегнатото място и не след дълго ще забравите за болката и сърбежа.

Източници:zajenata.bg,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *