Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГЛЮКОЗАМИН / GLUCOSAMINE

Съдържа глюкозамин хидрохлорид, желатин

Предназначение

глюкозаминГЛЮКОЗАМИН е хранителна добавка от Адифарм, с чиято помощ се поддържа здравето на ставите и съединителната тъкан в организма. Действа противовъзпалително и болкоуспокояващо.

Младият организъм синтезира сам необходимия глюкозамин, но с напредването на възрастта тази способност отслабва. Концентрацията на коментирания компонент се намалява и се създават условия за проява на симптоматика, свързана с остеоартрита. При това заболяване на опорно-двигателния апарат хрущялната тъкан изтънява и се износва, а костните повърхности обрастват с плътни израстъци. Започва развитието на необратимо дегенеративно заболяване, изразено в болезнено триене на ставните връзки, ограничаване на подвижността, развитие на възпалителни процеси. Най-често засегнати се оказват гръбначният стълб, колянната и тазобедрената става, ставните връзки на крайниците, гръбнака.

Приемът на ГЛЮКОЗАМИН дава възможност да се овладеят болестните симптоми; да се забави развитието на дегенеративния процес и да се подобрят подвижността и качеството на живот на потребителя. Ефектът се изразява в преодоляване на възпаленията, на ставната скованост. Предпазва се ставният хрущял от разграждане; подпомага се възстановяването на сухожилия и меки тъкани след навяхване или травма;  стимулира се продукцията на синовиална или смазваща течност във вътреставното пространство; подкрепя се възстановяването на меки тъкани и хрущяли.

Как се употребява

Приемът на ГЛЮКОЗАМИН е два-три пъти дневно, по една капсула. Поглъща се цяла –с вода, без дъвчене или разтваряне. Режимът следва да се поддържа в продължение на три месеца.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени странични ефекти, свързани с действието на ингредиентите. Възможни са прояви на свръхчувствителност, изразени в обриви, отоци на лицето и гърлото, затруднено дишане и преглъщане.

Кога НЕ БИВА да се приема

ГЛЮКОЗАМИН не се взема при алергия към съставките на продукта.

Добавката не е подходяща за бременни и кърмачки.

Взаимодействие с други медикаменти

Този продукт усилва действието на нестероидните противовъзпалителни  средства като аспирин, индометацин, диклофенак или диклак, ибупрофен. Паралелният прием е възможен при съобразени с този факт и редуцирани дози на продуктите.

_

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за опаковка от 60 капсули по 500 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *