ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

УРОСТАБ сашета / UROSTAB saches

Съдържа активните съставки Cystictran, D-маноза, калиев цитрат, както и помощните вещества манитол, сух аромат шоколад, натриев цикламат, лимонена киселина,  магнезиев стеарат и колоиден силициев диоксид

Предназначение

уростабС УРОСТАБ сашета от Адифарм се подпомага лечението на инфекции в долните зони на отделителната система (цистит). Продуктът действа антибактериално и противовъзпалително, облекчава симптомите на възпален пикочен мехур, препятства хронифицирането на цистита и подпомага възстановяването на засегнатата тъкан.

Cystictran е екстракт от американска червена боровинка; съставките му блокират патогените ешерихия коли, които са причина за възпалението на пикочния мехур. Така бактериите не успяват да се закрепят за вътрешната му обвивка и да образуват колонии.

D-манозата е монозахарид, който упражнява подобен инхибиращ ефект върху е-коли; на практика двете съставки действат в една посока и това позволява на организма да се справи с причинителя на инфекцията.

Калиевият цитрат алкализира урината, като по този начин създава неблагоприятна среда за ешерихия коли. Освен това компонентът пречи за натрупването на соли от пикочната киселина и образуването на калциеви камъни.

С УРОСТАБ сашета се оптимизира лечението на цистит; помага при възпаления на уретрите, при пиелонефрит, при неусложнени и хронифицирани уроинфекции; при пациенти с катетър, паралелно с антибиотици. Продуктът се препоръчва и при чести възпаления, свързани с аплазия на простатата.

Как се употребява

Дозите УРОСТАБ сашета и продължителността на приема им се определят от целта на терапията или профилактичната програма. Обикновено за овладяването на остра фаза е необходимо да се приемат две сашета дневно в продължение на пет дни. Съдържанието на всяко саше се разтваря в 100 мл студена вода или друга хладна течност и се изпива веднага. Това се прави на празен пикочен мехур: вечер след уриниране преди лягане, и сутрин след първото за деня уриниране.

При профилактика или програми за предотвратяване на рецидиви приемът е едно саше дневно за 10 последователни дни в месеца. Модулът се повтаря в 2-3 поредни месеца.

Дневната доза не бива да се превишава. При пропуснат прием се изчаква времето за следващия.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени реакции на непоносимост, изразени в обриви, затруднено дишане и преглъщане. При потребители със сърдечно-съдови и бъбречни заболявания е възможна поява на отоци.

Кога НЕ БИВА да се употребява

УРОСТАБ сашета не се прилага при алергия към някоя от съставките.

Необходима консултация преди употреба за потенциални потребители с бъбречна или сърдечна недостатъчност.

Продуктът е предназначен за възрастни.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия, които са с негативни последици за здравето на пациента.

_

Усреднена цена в аптеките – 16 лв за опаковка от 10 сашета

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *