Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГЕРИКАПС / GERIKAPS

Съдържа витамин А, витамин Е, соево масло

Предназначение

герикапсГЕРИКАПС от Адифарм съдържа витамините А и Е в точно дозирани пропорции и в състояние на маслен разтвор. Препоръчва се като елемент от комплексни терапии при проблеми със зрението и слуха, при кератози, за възстановяване на лигавиците при възпалителни и инфекциозни болести; като стимулант на половата активност; за активен растеж на косата и ноктите; за укрепване на имунната система; срещу смущенията на критическата възраст; като укрепващо средство за хора в напреднала възраст, които имат проблеми от типа мускулна дистрофия и мускулно възпаление. Продуктът е подходящ за лечението на възпалителни заболявания в устната кухина – гингивит, пародонтоза; при акне, ентерит, при фотофобия.

Витамин А има ключова роля в растежа и регенерацията на кожата и лигавиците. Компонентът поддържа функциите на зрителния апарат и балансира продукцията на естествени кортикостероиди и полови хормони.

Витамин Е подобрява антиоксидантната защита на организма; предотвратява образуването на тромби и подкрепя сърдечно-съдовата система. Оптимизира холестериновата обмяна, метаболизма на кортикостероидите, подкрепя имунната система и неутрализира възпалителните процеси.

Комбинацията от двата витамина е ефективен продукт, чиито съставки взаимно подкрепят действието си. Подходящ при болестни състояния, свързани с витаминен дефицит.

Как се приема

Приемът на ГЕРИКАПС е препоръчителен за деца над 6 години и за възрастни. Стандартният дневен прием е една капсула: взема се при хранене или непосредствено след това, с чаша вода. Капсулите не трябва да се дъвчат или разтварят. За траен резултат е необходимо приемът да продължи 2-3 месеца.

Ако е пропуснат прием, режимът продължава на следващия ден без превишаване на дозата с цел компенсация. При предозиране са възможни алергични реакции, риск от кръвоизливи и др.

Възможни нежелани ефекти

Възможно е приемът на този продукт да предизвика алергични реакции – обриви, оток на гърлото и лицето, затруднено преглъщане и дихателни проблеми.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ГЕРИКАПС не се употребява при алергия към някоя от съставките.

Продуктът е противопоказан при деца под 6-годишна възраст.

Бременни и кърмачки задължително се консултират с лекар за безопасен прием на продукта.

Необходима е индивидуална оценка на риска при пациенти с диабет, хемофилия, хипертиреоза, чернодробна цироза, бъбречна недостатъчност. По възможност продуктът се избягва.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ГЕРИКАПС, които причиняват здравословни проблеми на потребителите.

Усреднена цена в аптеките – 4 лв за опаковка от 20 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “ГЕРИКАПС / GERIKAPS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *