ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

НЕВРОГОН / NEUROGON

Съдържа витамините В1, В6 и В12, както и помощните вещества микрокристална целулоза, безводен калциев хидроген фосфат, модифицирано нишесте: натрий нишесте гликолат, антислепващи агенти – талк и магнезиев стеарат, сода бикарбонат, оцветители

Предназначение

неврогонНЕВРОГОН от Адифарм е комбинация от три витамина от В-групата: В1 В6 и В12. Приемът на продукта се отразява благоприятно като част от комплексна терапия на неврити и невралгии. Препоръчван е при лечение на кожни заболявания като псориазис, дерматит, екземи и херпес, акне.

Дефицитът на тези витамини причинява различни отклонения от здравето. Недостигът на витамин В1 прави хората раздразнителни; те се оплакват от мускулна слабост и бързо изчерпване на силите. В6 е важен за мозъчните функции, за производството на хормоните на щастието – серотонин и норепинефрин. Липсата или поднормените стойности на В12 може да причини вид анемия и е отговорен за психичното здраве. В комплекс групата подобрява статуса на кожата, косата и ноктите, стабилизира състоянието на зрението и бъбреците.   

С помощта на НЕВРОГОН се подобряват балансът на метаболитните процеси в организма, продукцията и разходът на енергия. Комбинацията от витамини допринася за издръжливост на организма при стрес, физически натоварвания и умствена и емоционална преумора.

Как се приема

Стандартният п рием е по една таблетка дневно – по време на хранене или непосредствено след това. Таблетката се поглъща цяла, с малко вода. Не дъвчете и не стривайте. Продължителността на приема трябва да се определи от лекар.

Ако е пропуснат прием в обичайното време, най-добре е да се изчака часът за следващия и да се вземе редовната доза. Не е необходима компенсация; да се избягва предозирането.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за проява на странични ефекти в резултат от приема на НЕВРОГОН. При прием на високи дози в редки случаи могат да се проявят алергични реакции, провокирани от витамините В1 и В12.

Кога НЕ БИВА да се употребява

НЕВРОГОН се взема по лекарско назначение. Не бива да се прилага, ако е известна алергия към някоя от съставките на продукта.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на НЕВРОГОН, при които се проявяват негативни ефекти върху потребителя.

Усреднена цена в аптеките – 4 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *