Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГИНКО БИЛОБА / GINKGO BILOBA

Съдържа екстракт от гинко билоба, : безводен калциев хидрогенфосфат, магнезиев стеарат, колоиден силициев диоксид

Предназначение

гинко билобаКапсулите ГИНКО БИЛОБА на Адифарм представляват хранителна добавка, чийто прием оптимизира функциите на мозъка и сърдечно-съдовата система; балансира мастната обмяна и упражнява антиейдж въздействие върху клетките.

Гинко билоба е древен растителен вид,фигуриращ в списъка на застрашените. Листата на това уникално дърво, което в развитието си може да достигне до 30-метрова височина, съдържат важни за човешкото здраве компоненти. Това са специфични фитофимикали, които са с ключово въздействие върху кръвообращението в човешкия организъм. Продуктът на Адифарм разчита за терапевтичното си въздействие именно на тези съставки.

ГИНКО БИЛОБА подпомага мозъчните функции чрез подобряване на мозъчното кръвообращение; оптимизира паметта и концентрацията, подкрепя устойчивото внимание. Съдейства за стабилна подвижност чрез положително въздействие върху крайниците и периферното кръвообращение. Забавя процесите на стареене; нормализира стойностите на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта и предотвратява склеротичните промени в артериите, образуването на плаки и разрушаването на съдови стени.

Продуктът е подходящ за страдащи от нарушения на сърдечния ритъм; хора с диабет 2, ретинопатия, световъртеж, шум в ушите.

Как се приема

Капсулите ГИНКО БИЛОБА трябва да се поглъщат цели – без разтваряне или сдъвкване. Обичайната доза е 1-2 капсули дневно при хранене. Не се препоръчва предозиране с цел постигане на по-бърз ефект.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на този продукт може да причини алергична реакция, изразен в обриви, оток на лицето и гърлото, на лицето. Има информация за симптоми като замайване и главоболие, сънливост, изтръпване и задушаване.

Приемът на високи дози създава условия за образуване на синини и увеличава риска от кръвоизливи.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Капсулите ГИНКО БИЛОБА не се препоръчват при бременност и кърмене, както и при малки деца.

Продуктът се избягва при алергия към растителния екстракт или към някоя от помощните съставки.

Взаимодействие с други медикаменти

Употребата на този продукт задължително се обсъжда с лекуващия; той трябва да прецени безопасен ли е приемът и в какви дози следва да се вземат всички медикаменти. Избягва се съчетаването с аспирин и антикоагуланти заради повишения риск от кървене.

Усреднена цена в аптеките – 7 лв за 30 капсули по 80 мг, или 6 лв за 30 капсули по 40 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *