Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецептата на руската билкарка Наталия Земная помага при болки в гърба

При болка в долната част на гърба ще ви помогнат чесън и картофен компрес. Двойната терапия е много подходяща за болки, които се появяват в началото на студения период

болки в гърба
Украинската лечителка Наталия Земная постоянно издирва, събира и използва рецепти от народната медицина. В своята практика тя обменя опит с лекари и народни лечители, както в родната Украйна, така и в чужбина, особено в Индия, Китай, Тибет, Унгария, България и Виетнам.

По честота болките в гърба заемат второ място, след ОВИ (общите вирусни инфекции). Естествено, такъв сериозен проблем не може да бъде пренебрегнат.

Едва ли има човек, който да не познава болките в гърба. Появяват се рязко и неочаквано, като същевременно причиняват много неудобства. Опитваме се да ги преборим с инжекции или специални препарати, закупени от аптеката, но въпреки това те се връщат. Затова билкарите са сигурни, че има по-прост, но в същото време ефективен метод за справяне с този проблем.

Много специалисти се опитват да разберат причините за болките в гърба. Така например психолозите вярват, че тази патология се проявява при онези, които се опитват да носят бремето на нечий чужд живот. Такива хора искат да решат колкото се може повече проблеми – свои и чужди, сериозни, незначителни, но и изтощителни.

Терапевти и специалисти в други области на медицината твърдят, че такъв проблем често се проявява като отговор на физическо бездействие или просто липса на движение. Особено отрицателно това състояние засяга здравето на жените. В резултат на това, докато те решават въпроси, свързани с работата и семейството, здравословните проблеми са на път да ги саботират.

Двойна терапия при болки в гърба, по рецепта, препоръчана от руската билкарка Наталия Земная

Източник на изображението pixabay.com

Започва се със сок от сурови картофи. Подгответе сока и започнете да търкате мястото, на което чувствате болка. С леки масажни движения втривайте сока. Повторете няколко пъти, като накрая се прави компрес със сока от сурови картофи, който се поставя на болното място.

През това време трябва да приготвите заключителната част от терапията. Нужно е да имате масло и чесън, в съотношение 1:2.

Маслото се разтопява, загрява се и в него се пуска чесъна, за толкова време, колкото е нужно да пусне сок. Разбира се, преди да го добавите към маслото е добре да го пресовате върху съда, в който затопляте маслото. Полученото чесново масло нанесете върху чист компрес. Сложете го непосредствено след като сте свалили картофения компрес.

За предпочитане е да останете с компреса от чесново масло през цялата нощ. Терапията се прави толкова време, колкото е нужно болките да утихнат, или да изчезнат съвсем.

Източник: Spinet.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *