ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ИМУНОЦЕА / IMUNOCEA

Съдържа натурални екстракти от астрагал, ехинацея пурпурея, черен бъз, гъби майтаке, силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини, микрокристална целулоза

Предназначение

имуноцеаИМУНОЦЕА подпомага организма при възстановяване след продължително боледуване или при големи натоварвания, атакуващи имунната система. Продуктът е полезен за провеждането на успешна профилактика срещу вирусни заболявания през есенно-зимния сезон. Ефектът от приложението му се основава на богатата композиция от растителни бета глюкани, биофлавоноиди, адаптогени, сапонини, антоциани. Всяка от натуралните съставки упражнява специфично въздействие, а всички заедно взаимно усилват ползата за оздравителните процеси в организма.

Астрагалът е отличен адаптоген; подобрява клетъчното хранене и забавя процесите на стареене, предотвратява злокачественото израждане на клетки и балансира холестерола в кръвта. Екстрактът от ехинацея неутрализира болестната симптоматика при настинка и грип, предпазва от инфекции, подсилва антиоксидантната защита. С черен бъз се нормализират стойностите на кръвната захар; потребителят получава обща подкрепа на имунната система, оптимизира процесите на очистване от токсини и патогенни микроорганизми. Гъбите майтаке са богати на бета глюкани и наличието им в ИМУНОЦЕА гарантира работеща кондиция на защитните компоненти от имунната система.

Как се приема

Продуктът е хранителна добавка под формата на капсули. Дневният прием зависи от възрастта на потребителя. За ИМУНОЦЕА е в сила фармакологичната бележка, че не замества пълноценното хранене и преди прием е наложителна медицинска консултация.

Препоръчителните дози за ден са съответно една капсула за деца над 6 години; две – за деца над 12 и възрастни. Капсулите се гълтат цели, с вода, по време или след хранене. Продуктът може да се приема продължително; консултирайте се за поддържаща доза от една или две капсули дневно.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на ИМУНОЦЕА като цяло е добър; рядко е съобщавано за проявени странични ефекти. Най-често се касае за алергични реакции, изразени в обриви или подуване на устните и лицето.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ИМУНОЦЕА не се употребява при алергия към някоя от съставките.

Добавката не е подходяща за деца под шестгодишна възраст.

Бременни и кърмачки задължително се консултират с лекар за безопасен прием на добавката.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на продукта, които са довели до негативни ефекти върху пациентското здраве. Независимо от това потребители, които имат намерение да вземат добавката и същевременно приемат медикаменти за лечение на хронично заболяване, задължително се допитват до личния лекар за безопасността на комбинацията.

_

Усреднена цена в аптеките – 50 лв за 30 капсули по 400 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *