ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БРОНЛЕС / BRONLES

Съдържа карбоцистеин, манитол, царевично нишесте, кроскармелоза натрий, натриев лаурилсулфат, колоиден силициев диоксид, магнезиев стеарат, желатин, оцветители

Предназначение

бронлесБРОНЛЕС е продукт с муколитично действие – улеснява изхвърлянето на слуз от дихателната система, освобождава трасетата чрез изкашляне и прави дишането по-леко и спокойно. Препоръчва се в случаите, когато заболяването е свързано с прекалено интензивно отделяне на секрети, задържане на жилави секрети и невъзможност те да се отстранят.

Продуктът трябва да подейства в рамките на пет дни. Ако това не се случи, задължително се прави медицинска консултация.

Как се приема

Приемът на БРОНЛЕС капсули трябва да се консултира с лекар. Стандартната доза е три пъти дневно по две капсули – поглъщат се цели, с достатъчно вода. При подобряване на симптоматиката може да се премине към прием на една капсула четири пъти дневно.

Ако е пропуснат прием, най-добре е да се изчака времето за следващия и да се вземе само обичайната доза. При предозиране може да последват стомашно-чревни проблеми; наложителна е медицинска консултация.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на БРОНЛЕС може да провокира странични ефекти алергични реакции – обрив и зачервяване на кожата, оток на гърлото, езика и устните; затруднено дишане.

Не са изключени странични ефекти от рода на повишена температура и грипоподобни симптоми, както и поява на болезнени мехури около очите, устата и в интимната област. Има данни за вътрешни кръвоизливи, разпознати по кръвни компоненти в изпражнения и/или повърнато стомашно съдържимо.

Стомашно-чревни смущения с гадене и повръщане не са изключени.

Кога НЕ БИВА да се употребява

БРОНЛЕС не се употребява при алергия към някоя от съставките на продукта.

Медикаментът не е подходящ за бременни в първия триместър. Възможността бременна или кърмачка да приема продукта се оценява от лекар след задълбочен анализ на възможните рискове.

Продуктът не се препоръчва за лечението на деца.

БРОНЛЕС е противопоказан при язва на стомаха или хронични чревни болести.

Взаимодействие с други медикаменти

Лекуващият следва да прецени внимателно съвместимостта на този медикамент с други лекарства, които пациентът може да приема. Важно е доколко рискован е паралелният прием с медикаменти, които могат да причинят стомашен кръвоизлив; на фокус са нестероидните противовъзпалителни.

_________

Усреднена цена в аптеките – 6 лв за 20 капсули от 375 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *