Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ГАСТРОТУС / GASTROTUSS

Съдържа екстракти от полски мак и медицинска бяла ружа, магнезиeв алгинат, симетикон, Д–пантенол, фруктоза, ксантанова гума, мед, цинков оксид, натриев бикарбонат, натриев хидроксид, натриев метил пара-хидроксибензоат, натриев пропил пара-хидроксибензоат, натурален аромат, еритрозин (E 127), вода

Предназначение

гастротусСиропът ГАСТРОТУС е продукт в помощ срещу неприятните симптоми при гастроезофагеален рефлукс. Приемът облекчава състояния като парене в хранопровода, суха кашлица, промяна на гласа, болки поради възпалителни процеси след връщане на стомашни сокове. Приемът облекчава усещането за парене и тежест в гърдите. ГАСТРОТУС не влиза в химични взаимодействия и не се усвоява от организма; действа механично в комбинация с медикаменти от типа инхибитори на протонната помпа.

Може да се използва продължително, често.

Как се приема

Приемът на ГАСТРОТУС се определя в зависимост от спецификата на здравословния проблем. Стандартната доза за деца над 12 години и възрастни е 20 мл; изпива се след хранене или вечер преди лягане. Възможно е лекуващият да назначи друг индивидуален режим.

Препоръчаната доза ГАСТРОТУС не бива да се променя самоволно в опит да се постигне по-бърз лечебен ефект.

Възможни нежелани ефекти

Рядко могат да се проявят алергични реакции, идентифицирани като зачервяване, сърбеж и обриви, дихателни затруднения. При наличието на подобни симптоми приемът се прекратява; наложителна е медицинска консултация.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ГАСТРОТУС не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Този продукт не се препоръчва за лечението на деца под 12 години. Приложим е за всички възрастови групи над тази граница, включително бременни и кърмачки. Удобна алтернативна форма на сиропа е фабрично пакетираната в сашета по 20 мл – за еднократна употреба

Продуктът ГАСТРОТУС има вариант – ГАСТРОТУС БЕЙБИ, чийто състав е съобразен с особеностите на организма в ранна детска възраст. Може да се дава на деца под 12 години, включително новородени и бебета в подходящи дози и само по препоръка на педиатър.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ГАСТРОТУС с други продукти, от което да произтичат негативни за здравето последици.

_

Усреднена цена в аптеките – 32 лв за 500 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *