Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ОВОРОН / OVORON

Съдържа овомет, хондроитин сулфат, екстракт от куркума и босвелия, натриева сол на хиалуроновата киселина, витамин D, силициев диоксид, магнезиев стеарат, малтодекстрин

Предназначение

оворонОВОРОН е комбинация от натурални съставки, чийто прием подобрява кондицията и подвижността на ставите благодарение на патентованата основна съставка овомет – авангарден продукт, получен по специална технология  от яйчена мембрана. Добавката се препоръчва при диагностицирани дегенеративни промени и дефицити на елементи, които допускат износване на ставния хрущял, деформации, възпалителни процеси с болка, ограничаване на подвижността.

Прилагането на ОВОРОН подобрява усвояването на калций и фосфор, поддържане на калциевите стойности в кръвта в границите на нормата, оптимално състояние на костите и мускулите.

Как се приема

Приемът на ОВОРОН може да се предприеме самостоятелно, но е добре да се направи консултация с лекар и този продукт да бъде част от комплексна терапия и профилактика на ставното здраве. Стандартният прием е две капсули дневно; поглъщат се наведнъж сутрин, преди закуска, с достатъчно вода. За траен резултат е необходимо този режим да се поддържа в продължение на три до шест месеца.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи продуктът може да провокира алергични реакции. Обикновено те са свързани с непоносимост към яйчени компоненти и се проявяват при превишаване на дневната доза.

Самоволното повишаване на дневната доза не се препоръчва; това не води до по-бърз терапевтичен ефект.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Капсулите ОВОРОН не трябва да се употребяват при алергия към някоя от съставките. Приемът следва да се прекрати при проява на симптоми като обриви, сърбеж, зачервяване, усещане на затопляне.

Продуктът е противопоказан при бременност и кърмене.

Не се препоръчва за деца под 6-годишна възраст.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за негативни последици от паралелния прием на ОВОРОН с други хранителни добавки или лекарствени средства. Въпреки това предварителната консултация с медицинско лице не е излишна.

________

Усреднена цена в аптеките – 36 лв за опаковка от 48 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *