Здравен хороскоп за април: Телците имат проблем с черния дроб, Раците страдат от гастрит

Здравен хороскоп за месец април

ОВЕН

Силната ви чувствителност към температурни промени може да доведе до настинка и хрема. Бронхите ви също са уязвими. Но най-вече трябва да се пазите от стресови ситуации.

ТЕЛЕЦ

Възможни са проблеми с черния дроб и стомаха. Избягвайте силните подправки и морските дарове, цигарите и алкохола. Излизайте повече сред природата, имате нужда от движение.

БЛИЗНАЦИ

Трудно се съсредоточавате и се разпилявате. За този период е по-подходящо да изпълнявате задачи, за които имате достатъчно опит. Щом се върне тонусът ви, атакувайте по-сложните проблеми.

проблем с черния дроб
Телците имат проблем с черния дроб

РАК

Съществува риск от гастрит – преминете към лека диета от зеленчукови бульони и всичко ще премине за 2-3 дни. Не забравяйте да пиете достатъчно вода, а за алкохола забравете.

ЛЪВ

Обичайно високият ви тонус този месец бележи спад. Апетитът ви намалява, сънят става неспокоен. Но няма никакви сериозни основания да се тревожите за здравето си. Взимайте витамини.

ДЕВА

Не се колебаете да работите извънредно и умората започва да се чувства. Внесете ред в работния си режим, за да не изпаднете в нервно напрежение, което може да се отрази на семейните ви отношения.

ВЕЗНИ

Всичко ще бъде наред, ако се храните балансирано и в умерено количество. Почивайте си, щом усетите необходимост от това. Имате желание да се веселите? Чудесно, но спазвайте мярката.

СКОРПИОН

Има опасност от респираторни инфекции. Ако симптомите се проявяват няколко дни подред, потърсете мнението на лекар. Яжте повече риба, чиито мазнини се отразяват добре на артериите.

СТРЕЛЕЦ

Дисциплината ви е недостатъчна и сте склонни да прекъсвате лечението, рехабилитацията или диетата, преди да сте постигнали резултати. Опитайте да бъдете по-постоянни, после ще сте доволни.

КОЗИРОГ

Чувствате се в отлична физическа и психическа форма, имате усещането, че можете да повдигнете планини и нищо не ви плаши. Продължавайте така, планетите са с вас.

ВОДОЛЕЙ

Здравето ви е в добро състояние, бързо се възстановявате при умора и напрежение. Понякога сънят ви е неспокоен и чувствате изнервеност, затова вечеряйте леко и във възможно най-ранен час.

РИБИ

През този месец хапвайте повече млечни продукти и риба, богата на ценни протеини. За да избегнете умората, ви е нужен магнезий, който ще откриете в ядките, сушените плодове и шоколада.

Източници:Журнaл,Pixabay.com

Оценете статията
Оценка 0 от 0 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За да функционира правилно този сайт използва бисквитки.