ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЕМОФИКС / EMOFIX

Съдържа балансирана композиция от наситени мастни киселини, растителен колаген – протеинов екстракт от мая, фосфатидилхолин, токоферилацетат, пчелен восък, соево масло, стеарилов алкохол, хлориди – калциев, калиев и магнезиев, глицерил моностеарат, метил и пропил парахидроксибензоат, БХТ

Предназначение

емофиксЕМОФИКС е локален хемостатик – унгвент, медицинско изделие за спиране на кървене при наранявания; на остри или рецидивиращи прояви на епистаксис – кървене от носа. Приложен в проблемната зона, продуктът ускорява коагулацията и спира кървенето; оптимизира възстановяването на увредените капиляри по кожата или лигавиците.

ЕМОФИКС е изготвен от естествени съставки и се приема добре; действа бързо и може да се използва продължително. Видимият ефект е особено важен при терапия на малки деца, притеснени при усещането или вида на кръв. Подходящ е и като профилактично средство, за предотвратяване на инциденти с проблемни малки кръвоносни съдове. Препоръчван е за овладяване на кървене от носа и венците, особено при малки деца. При третирани зони по кожата предпазва от външни въздействия, защитава нараненото място от инфекции и предотвратява усложнения.

Как се прилага

Унгвентът се нанася в доза, съобразена с размера на проблемната зона, като целта е колкото може по-скоро, веднага след началото на кървенето да образува тънък филм. Ако се използва за спиране на кървенето от носа, препоръчително е да се използва приложения апликатор.

ЕМОФИКС се използва при необходимост.

Възможни нежелани ефекти

Няма данни за странични ефекти с негативно отражение върху здравето на потребителя. Възможни са в редки случаи алергични реакции от типа на дразнене, сърбеж, парене.

Продуктът е подходящ за прилагане при деца над 18-месечна възраст, бременни и кърмачки, хора в напреднала възраст.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ЕМОФИКС не трябва да се прилага повторно, ако първоначалната му употреба е причинила алергична реакция. При необходимост следва да се потърси медицинска помощ.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействие на ЕМОФИКС с други медикаменти или медицински продукти, прилагани едновременно с хемостатичния унгвент.

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за опаковка от 30 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *