Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билки регулират обменните процеси

Билки регулират обменните процесиСмесват се по 100 грама плодове от шипка, корени глухарче, листа от маточина, листа от коприва. Една изравнена супена лъжица от сместа се запарва с 200 грама кипяща вода. Кисне 20 минути и се прецежда. От запарката се приема 2 пъти дневно по една доза като профилактично средство. Към всяка доза могат да се пробавят 1-2 чаени лъжички лимонов сок. Този извлек може да се приема непрекъснато с малки паузи.

Смесват се по 150 грама плодове от шипка, корени от глухарче, корени от дилянка, 50 грама корени от гръмотрън. Една изравнена супена лъжица се запарва в 200 грама  кипяща вода. Кисне се 20 минути и се прецежда. От запарката се приема два пъти дневно по 1 доза.

Смесват се по 100 грама корени глухарче, плодове от шипка, по 50 грама кори от зърнастец, листа от мента и листа от кориандър. Една изравнена супена лъжица от сместа се запарва в 200 грама кипяща вода. Кисне 20 минути и се прецежда. От запарката се приема 2 пъти дневно по 1 доза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *