Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Баба Дора: Този колан наистина помага при болки в кръста

Баба Дора е доволна от колана „Нанобелт“

Здравейте! Пише ви една модерна баба от град Русе.

Наскоро децата ми подариха компютър за 60-годишния ми юбилей и ме научиха да работя с него. Направих си даже Фейсбук. Искам да се похваля, че си намерих най-добрата приятелка от ученическите години. Тя е от другия край на България, а ние вече сме на възраст и рядко се виждаме. Често се чуваме по телефона, но тя пък е с лош слух и хич не се разбираме понякога. А сега всеки ден си пишем по Фейсбук и обсъждаме разни теми.

при болки в кръста
НАНОБЕЛТ помага при болки в кръста

Но сега да ви разкажа моята история.

Пиша ви това писмо най-вече, за да ви благодаря за колана, който си поръчах от вас. Новата година ми донесе ужасни болки в кръста. Колкото съм модерна, толкова съм и възрастна вече… Някои части на тялото започват да се „обаждат“. Тази зима не беше от най-тежките и затова често излизах на разходки. Но от възрастта или нещо друго много почна да ме мъчи този кръст. Лягам с болка, събуждам се с болка. Няма никакво облекчение.

Опитах разни мазила, дето рекламират по телевизията, но само парите си дадох. Миналата седмица моята дружка ми прати една статия, състояща се от отзиви за колана „Нанобелт“. Преди това й се бях оплакала, че много ме боли кръстът. Прочетох я аз и си казах: „Щом коланът е помогнал на толкова много хора, защо да не пробвам и аз?“.

Поръчах си го, едно младо момче от куриерската фирма ми го донесе до вратата. Сложих го веднага и усетих облекчение за няма и един час. Вече си го слагам много често и забравих какво е то болка. Благодаря първо на приятелката ми, че ми прати онази статия, второ на вас, че не лъжете хората. Коланът наистина помага. Бъдете здрави!

Баба Дора

Повече за „Нанобелт“ вижте ТУК или се обадете на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *