ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ФУМАРОСЕПТ / FUMAROSEPT

Съдържа сухи екстракти от исландски лишей и корен медицинска ружа, както и помощните съставки изомалт, магнезиев стеарат, захароза, аромат мента

Предназначение

фумаросептПастилите за смучене ФУМАРОСЕПТ успокояват раздразненото гърло и отслабват мъчителната кашлица, характерна за пушачите. Продуктът дава възможност раздразнените лигавици да се предпазят от въздействието на тютюневите компоненти, като при разтварянето си в устата образува филм и премахва сухотата и хриповете. Кашличният рефлекс се овладява по-лесно, а лигавиците се връщат към нормалното си състояние.

Въздействието на ФУМАРОСЕПТ се дължи на билковите екстракти, които действат противовъзпалително и насърчават регенеративните процеси в устната кухина и гърлото. Фармакологичната характеристика на продукта, който е от типа хранителни добавки, съдържа напомнянето, че таблетките облекчават ефектите от тютюнопушенето, но не са в състояние да неутрализират вредните за здравето въздействия.

Как се приема

Таблетките ФУМАРОСЕПТ се вземат няколко пъти на ден, според потребностите. Държат се в устата до пълното им разтваряне; препоръчва се около половин час след това да не се яде и пие нищо. Пределната дневна доза е 8 таблетки.

Ако в рамките на пет дни не настъпи положителна промяна и третираните симптоми продължават да се проявяват в същата степен, трябва да бъде потърсена консултация с лекар.

Предозирането не е желателно, както и продължителният прием.

Възможни нежелани ефекти

ФУМАРОСЕПТ се приема добре, но странични ефекти не са изключени. Възможно е потребителят да прояви алергия – основно към растителните компоненти. При симптоми като оток на гърлото, затруднено преглъщане и дишане, оток на лицето и обриви, приемът на таблетките се прекратява. Необходимо е да се потърси лекарска помощ.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ФУМАРОСЕПТ не се използва при алергия към някоя от съставките.

Продуктът е предназначен само за възрастни.

Не се препоръчва за диабетици.

Бременни и кърмачки биха могли да използват таблетките след консултация с лекар. Препоръчително е през тези житейски фази да не се пуши.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ФУМАРОСЕПТ, от които произтичат опасни за пациента последици. Въпреки това всяка съвместяване с друг продукт от типа добавки или с медикамент следва да бъде допуснато на първо място от лекуващия.

Усреднена цена в аптеките – 7 лв за опаковка от 24 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *