ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ГРИПАЛИН / GRIPALIN

Съдържа стандартизирани екстракти от бяла върба, ехинацея, женско биле, прополис, витамин С, колоидален силициев диоксид, безводна лимонена киселина, захар, малтодекстрин, сорбитол, аспартам

Предназначение

грипалинГРИПАЛИН е продукт с естествени съставки, предназначен за подкрепа на имунната система, за оздравяване и стабилизиране на дихателната система. Подходящ за профилактика преди сезонни епидемии, при заплаха от вирусни инфекции и простуда.

Всяка от растителните съставки изпълнява определени функции и всички заедно подобряват общото състояние на даден организъм. Бялата върба е с доказани противовъзпалителни свойства, наричана още “естествен аспирин”; действа противовъзпалително и обезболяващо. Прополисът и ехинацеята подкрепят локалния имунитет на дихателните органи, защитават лигавиците им от въздействието на патогени, подпомагат оздравяването им при простуда и грип. Женското биле също е с доказани ползи за кондицията на дихателните органи. Витамин С подкрепя енергийния баланс на организма и предпазва от състояния на умора и отпадналост.

Как се употребява

ГРИПАЛИН се предлага в дозирани сашета; всяко от тях се разтваря в 200 мл вода и се изпива веднага. Дозата за възрастни е четири сашета дневно, а деца над 12 години могат да приемат продукта до три пъти дневно. Продуктът може да се дава и на деца над три години в дози, препоръчани от педиатър.

Въпреки характера на продукта, който е на билкова основа, превишаването на граничните дози не е безобидно и не се препоръчва. Продължителността на приема се консултира с лекар.

Възможни нежелани ефекти

ГРИПАЛИН може да провокира алергични реакции, изразени в сърбеж и обриви, дихателни проблеми, отоци по лицето и гърлото.

Продуктът не е подходящ за хора със свръхчувствителност към прополис, пчелни продукти и салицилати.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ГРИПАЛИН не се използва при алергия към един или повече компоненти в състава на този продукт.

Да не се дава на деца под тригодишна възраст.

Бременни и кърмачки могат да приемат този продукт само след консултация с лекар.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ГРИПАЛИН, които са с негативен ефект за здравето на пациента. Паралелният прием на продукта с други лекарства или добавки задължително се обсъжда с лекуващия преди началото на терапията.

_________

Усреднена цена в аптеките – 16 лв за опаковка от 20 сашета

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *