ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тази маска ще заличи дори най-дълбоките назолабиални гънки и ще стимулира синтеза на колаген

Чрез естествено стимулиране на колаген, тази маска ще подмлади лицето и ще изглади и най-упоритите бръчки

Коя жена не мечтае да избяга от промените в кожата, свързани с възрастта? Избираме най-добрата козметика, посещаваме скъпи процедури в козметичните салони и всичко това, за да получим перфектния тен, блестящата кожа и най-важното – да се отървем от бръчките.

h

Може би всеки знае, че благодарение на колагена, който се съдържа в клетките на кожата, нашата кожа остава еластична и опъната. Но с течение на времето тялото намалява производството на колаген, което води до загуба на тонус и бръчки по кожата.

Днес ви предлагаме рецепта за уникална маска с една интересна, нетрадиционна и много полезна съставка, която стимулира производството на колаген.

Маска със спирулина

СЪСТАВКИТЕ

4 таблетки спирулина
2 ч.л. желатин
0,5 ч.л. лимонов сок
2-5 капки витамин А

 

ПОДГОТОВКА

1. Изсипете желатина в една четвърт чаша топла преварена вода и го оставете да набъбне за половин час.

2. Счукайте таблетките спирулина, залейте ги с две супени лъжици вода и разбъркайте. Добавете лимоновия сок и витамин А.

3. Накрая добавете желатина, като предварително го изцедите от водата.

4. Нанесете маската с четка върху добре почистено и сухо лице. След около 15-20 минути изплакнете с хладка вода.

Маската със спирулина и желатин е подходяща за цялото лице, но е по-добре да се избегне зоната около очите. След употреба в продължение на поне 4-5 седмици ще се почувствате ще се почувствате така, все едно сте направили фейслифтинг на лицето. Кожата става гладка и деликатна, връща се тонуса и еластичността. Освен това ще изглеждате с поне едно десетилетие по млада.

Твърди се, че лечебните свойства на синьо-зелените водорасли са били известни още на древните лечители в Китай и Южна Америка преди много векове. На родния пазар спирулината се появява сравнително наскоро, като незабавно се превръща в незаменим продукт за поддържане на красотата и здравето.

Спирулината е биоадитив, направен от сушени синьо-зелени водорасли

Колониите от диви растения са доста редки и се срещат само в няколко езера на Земята – в Мексико, Китай и в езерото Чад в Централна Африка.

Съставът на синьо-зелените водорасли включва около 2000 основни микроелементи, минерали, аминокиселини и витамини, което ги прави почти незаменими за поддържане на красотата и здравето на организма.

Може да купите спирулина на таблетки и капсули, като тинктура и в прахообразно състояние. За целта е по-добре да се снабдите със спирулина на прах или на таблетки.

Източник: woman.ru

крем АНТИПИГМЕНТ
АНТИПИГМЕНТ – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *