ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Камелия разказва: С мама минахме през ада, баща ми прекаляваше с алкохола

„Баща ми прекаляваше с алкохола, но се радвам, че намерихме решение на проблема“

Здравейте, скъпи хора.

Аз съм Камелия и съм от град Бургас. Преди 4 месеца навърших 18 години. За рождените си дни хората обикновено желаят подаръци, аз исках тате да се оправи!

Историята на баща ми е банална. Преди повече от 8 месеца остана без работа и не знам какво му стана. Вместо да си потърси нова, той мрънкаше постоянно, все беше недоволен и често прекаляваше с алкохола. Няколко пъти даже посегна на майка ми и беше отвратително! Никога преди това не се е държал лошо, не мога да се оплача от него.

Ден след ден обаче тормозът ставаше все по-голям. Намираше кусур във всичко – защо съм се облякла така, защо майка ми е сготвила спагети, защо с нея гледаме сериали… Всичко беше проблем! Направихме опит да поговорим с него и да му обясним, че има проблем с алкохола. Той обаче изобщо не искаше да ни слуша и правеше каквото си иска.

прекаляваше с алкохола
Баща ми прекаляваше с алкохола

Един ден ми писна от целия този ад и обещах на себе си, че ще направя всичко по силите си, за да му помогна. Седнах на лаптопа, за да прочета какво пише в нета за такива като баща ми. С изненада установих, че броят на хората, които искат да помогнат на свои близки, страдащи от алкохолизъм, никак не е малък.

Така попаднах на сайта Lekuva.net и видях, че предлагате „Алкогард“. С мама решихме да купим 3 опаковки и веднага дадохме заявка. Получихме ги на другия ден и скришом давахме на татко от тази хранителна добавка. Всъщност към днешна дата продължаваме, въпреки че има сериозно подобрение. Искам татко да оздравее напълно и силно се надявам това да се случи скоро.

„Алкогард“ е доста ефективен и четох, че е помогнал на много българи. Затова исках да ви кажа едно благодаря! Ако желаете, можете да публикувате писмото ми в сайта, за да го прочетат и други хора. Никога не знаеш написаното на колко хора ще помогне…

Поздрави,

Камелия

Вижте тук повече за „Алкогард“ или се обадете на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Пишете ни и вие на e-mail lekuva.net@mail.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *