Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Молитвени думи за защита от болести и несгоди преди Коледа

Това са молитвени думи за здраве, които може да произнесете и у дома. Помолете се не само за себе си, но и за вашите близки. Дори и за някой непознат

молитвени думи
Всеки от нас се нуждае от подкрепа. Независимо дали сме силни и сигурни в себе си, и без значение дали става дума за възрастна жена или дете в период на съмнение. Всеки от нас се надява, че в труден час няма да остане сам с неприятностите, че няма да загуби доверие и сила. И в най-тъмните часове не губим надежда, защото знаем, че молитвата ще стопли сърцата и ще успокои умовете ни.

В навечерието на Коледа се надяваме, че заедно с рождението на Спасителя ще дойдат и едни по-добри и спокойни времена за нас. Тази Коледна молитва е най-силната защита срещу болести и неприязън. Чудотворните молитвени думи ще пазят дома ни от лош късмет, а близките и любими хора – от болести и неприятности.

Молитвени думи

Отче наш, свято да е името ти. Благодаря ти за Сина, който пожертва, и който даде Живота си, за да спаси нас – грешните!

В душата ми е тихо и спокойно, когато ти се моля. Затова сега отправям тези думи към теб, и те моля – ела в дома ми и отнеми всички болки и болести и, моля те, пази семейството ми! В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин.“

Според лекарите, за да живее нашето тяло, се нуждае от почивка, добра храна и по-малко стрес. А за да е спокойна и здрава душата ни, трябва да я „храним“ с духовна храна.

Молитвата е истинската и най-добра храна за душата, която помага да разберем истинската причина за това какво е предназначението ни на тази Земя.

Според духовниците, молитвата е и основата на живота на истинския вярващ. Това е тест за човешката искреност. Всеки може да каже своята Коледна молитва с думи прости, идващи от дълбините на сърцето.

Христова молитва

Свято да името ти, Исусе – Господ и Спасител наш! Бърз помощник на всички хора и утешител на душите човешки. Чуй молитвата на твоя недостоен слуга (вашето име), чуй думите, с които почитам твоята свята памет.

Моля те, Исусе, ако някой някъде точно сега, в този час страда – утеши го. Дай му здраве, озари го с твоята благодат. За да се върне доброто при мен, за да ме пазиш от злини и болести. За да са спокойни и здрави близките ми – дари любовта си на който най-много се нуждае сега!

Благодаря ти, Господи Исусе, че си наш Утешител и Спасител наш. Амин!“

Декември е специален месец. Задължително споделете тези чудотворни молитви с добрите хора, които познавате. Бъдете благословени и здрави, и светли да са празничните дни, които предстоят!

Източник: filosofia.ru

спонди гард гел
Новият СПОНДИ ГАРД: Спешна помощ при шипове и прищипани нерви

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *